Özkan Uğur’dan iyi haberler: Vücudu dinlendiriliyor

Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında umutlandıran gelişmeler var. Müzisyen Emre Irmak, geçen ay entübe edilen Özkan Uğur'un sağlığının iyiye gittiği açıklandı. Doktorlar, ünlü müzisyenin şu anda vücudunun dinlendirildiğini söyledi.

Kültür Sanat 2 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında umutlandıran gelişmeyi müzisyen Emre Irmak açıkladı.

Müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler var. Yaklaşık iki hafta önce entübe edilen efsane müzisyenin son durumu hakkında açıklama geldi. Uğur’un ailesini ziyaret eden müzisyen Emre Irmak, Uğur’un sağlığının iyiye gittiğini duyurdu. Irmak kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Uğur’un şu anda dinlendirildiğini söyledi.

Özkan Uğur üç kez kanseri yenmişti

Özkan Uğur, iki kez yakalandığı lenf kanserini gördüğü tedavi sonrası yenmeyi başarmıştı. Üç aydır hastanede tedavi gören müzisyen, iki hafta önce entübe edilmişti. Özkan’ın oğlu Alişan ile konuştuğunu belirten müzisyen Emre Irmak, müzisyenin son durumu hakkında umutlandıran açıklamada bulundu. Doktorlar, Uğur’un ailesine, müzisyenin sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Özkan Uğur’un gördüğü tedavi sürecinde ilk olumlu haberler geçen hafta gelmeye başlamıştı. Fuat Güner, grup arkadaşının sağlık durumu hakkında geçen hafta şu açıklamayı yapmıştı. “Özkan’ın bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri zorlandı. Ciğerlerinden sıvı çekildi. Tedavisini tamamlayıp yakın zamanda aramıza dönecek inşallah.”

Sanatçının eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur yaptıkları açıklamada “Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin” dedi.

Sosyal medyanın viral şarkısı Makeba'nın hüzünlü hikâyesiSosyal medyanın viral şarkısı Makeba’nın hüzünlü hikâyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.