Plakseverler Feriköy’de buluşuyor: Karsu ve Gaye Su Akyol sahnede

Plakseverler 14-15 Eylül'de Şişli'de buluşuyor. Feriköy Organik Pazarı'nde gerçekleşecek plak buluşmasında Gaye Su Akyol ve Karsu sahne alacak.

Kültür Sanat 7 Eylül 2024

Plak satışlar son 10 yılda hem Türkiye hem de dünyanın farklı ülkelerinde gözle görülür bir artış yakalamış durumda. Bu ilgiyle birlikte düzenlenmeye başlayan festivaller de plakseverleri bir araya getiriyor. Şişli Plak Festivali de bunlardan biri. Bu yıl dördüncü düzenlenen festival 14-15 Eylül tarihlerinde Feriköy Organik Pazarı’nda.

Gazeteci Tolga Akyıldız anılıyor

Plak Festivali kapsamında söyleşiler, mezatlar, imza günleri gibi etkinliklerin yanı sıra Karsu, Sena Şener, Gaye Su Akyol ve Miskinler sahne alacak. Plakseverler iki gün boyunca düzenlenecek konser ve diğer etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek.

Şişli Plak Festivali’nde, geçen sene hayatını kaybeden gazeteci ve müzik yazarı Tolga Akyıldız da anılacak. Festival programında, “Tolga Akyıldız Anısına Açık Sahne” etkinliğinde sürpriz isimler sahne alacak.

Ludovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdimLudovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdim

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.