Prens Giray Altınok’tan yeni dizi: ‘Karşılaşmalar’

Giray Altınok'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı 'Karşılaşmalar'dan haberler var. Cem Gelinoğlu, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu'nun kadrosunda yer aldığı dizi Exxen'de yayınlanacak. Diziden bir de fragman geldi.

Kültür Sanat 2 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Giray Altınok'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı 'Karşılaşmalar' Exxen'de yayınlanacak.

Son dönemde Blu TV’de ekrana gelen ‘Prens’ ve TOD TV yapımı ‘Var Bunlar’ dizileriyle büyük beğeni toplayan Giray Altınok dijital platformlardaki üretimlerine bir yenisini ekliyor. Altınok bu kez Exxen’de yayınlanacak ‘Karşılaşmalar’ adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Giray Altınok’un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor. Altınok’un senaryosunu Muammer Tali ile birlikte kaleme aldığı dizi günlük hayatta “bu kadar da olmaz” denen yedi farklı karşılaşmayı anlatıyor.

Yapımcılığını ‘Prens’in de prodüksiyonunu üstlenen MGX Film’in gerçekleştirdiği dizi 2024 yılı içerisinde Exxen platformunda yayınlanacak.

Eddie Redmayne 'Çakalın Günü'yle servet kazanacak: Bölüm başı 1 milyon sterlinEddie Redmayne ‘Çakalın Günü’yle servet kazanacak: Bölüm başı 1 milyon sterlin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.