Prens’ten Yılmaz Gruda’ya saygı duruşu

Son dönemin popüler dizilerinden 'Prens' yeni sezonuyla Blu TV'de izleyicilerle buluştu. Yapım ekibi geçen sezonda Larousse karakterini canlandıran ve 25 Temmuz’da tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz Gruda'yı anmayı unutmadı.

Kültür Sanat 13 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Son dönemin popüler dizilerinden ‘Prens’ yedi bölümden oluşan ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısında. BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren fenomenleşen dizisinin yeni sezonu kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Ancak yapım ekibi geçen sezonda Larousse karakterini canlandıran ve geçen sene 25 Temmuz’da tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz Gruda’yı anmayı unutmadı. Dizi açılış bölümünde Yılmaz Gruda’nın fotoğrafını paylaşarak “saygı ve özlemle” notuyla anıldı.

Bongomia Krallığı yeni hikâyeleriyle Blu TV’de.

Yılmaz Gruda büyük bir heyecanla kamera karşısına geçtiği ilk sezonla ilgili şunları söylemişti:

“Diziye baktığınız zaman bu antik yapı çerçevesinde hepimiz dizilerde gördüğümüz gibi dramatik sahneler beklerken birdenbire saniyeler içinde o kahramanlar tamamen komediye yem halindeler… Oyun bayağı ilginç ve tarih allak bullak edilmiş. Okurken hala gülüyorum. Güzel yazılmış bir senaryo… Arkadaşları kutlamak lazım. Yönetmeniz de çok iyi…Herkes birbirine saygılı… En güzel şeylerden biri oyuncu kadrosu… Bu arkadaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum…”

Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin ve Kerem Özdoğan’ın yer aldığı dizinin kadrosunda bu sezon Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli, Zeynep Tuğçe Bayat, Kürşat Demir, Okday Korunan, Demet Gül, Sarp Aydınoğlu, Cemil Büyükdöğerli, Yağmur Sevgi Koysal, Miray Akay, Devrim Kabacoğlu, Mert Doğan, Şevket Süha Tezel, Soner Türker, Kemal Tarkan İnallı, Gizem Ayaz, Faruk Barman, Cansu Diktaş Altınok, Erarslan Sağlam, Levent Özdilek dahil oldu.

Yönetmen koltuğunda Gökdeniz Uslu’nun oturduğu ‘Prens’ Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekiliyor. Müşfik Guluzade yapımcılığını üstleniyor.

Platformların 'Prens'i yeni sezonuyla Blu TV'dePlatformların ‘Prens’i yeni sezonuyla Blu TV’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.