‘Recep İvedik 8’ için oyuncusu tarih verdi ama Gökbakar Kınık’la meşgul!

Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile girdiği polemikle meşgulken, oyuncusu Nurullah Çelebi, iki yıl sonra 'Recep İvedik 8'in çekileceğini açıkladı. Lakin bu bir temenni mi yoksa bir plan dahilinde yapılan açıklama mı anlaşılamadı.

Kültür Sanat 22 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Nurullah Çelebi, Recep İvedik serisinin vazgeçilmez oyuncularından biri.

Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı, popüler sinemamızın müstesna karakteri Recep İvedik yakın zamanda yedinci macerasıyla seyirciyle buluşmuştu. Dijital platformda gösterilen film, beklenen ilgiyi görmedi ama bu Recep İvedik cephesinde çok da dert edilmemiş anlaşılan. Çünkü Recep İvedik 8’in de çekileceği açıklandı.

Açıklama Recep İvedik serisinde rol alan Nurullah Çelebi tarafından yapıldı. Uşak’ta depremzede çocuklar için Gülümseten Yüzler adlı bir gösteriye çıkan Çelebi, çocukların sorularını cevaplandırdı. Bir çocuğun “Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak?” sorusuna Nurullah Çelebi “İki yıl sonra” cevabını verdi.

Verdiği cevapla kafaları karıştırdı

Nurullah Çelebi’nin konuşmasını “Halk istediği zaman 8, 9, 10, 11, 12’yi de çekeriz. Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir” diye sürdürmesi ise kafaları karıştırdı. Çünkü ‘Recep İvedik 8’, bir plan dahilinde mi çekilecek yoksa bu Çelebi’nin bir temennisi mi anlaşılamadı.

Serinin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar’dan şimdilik konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ki Gökbakar şu günlerde çok meşgul. Çünkü, 6 Şubat depremlerinde Afad’a çadır satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile sosyal medya üzerinden gittikçe kişiselleşen bir polemik yaşıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.