Ridley Scott’u durdurmak ne mümkün: Yeni projesi belli oldu

Yönetmen Ridley Scott hız kesmeden film çekmeye devam ediyor. Şu sıralar 'Gladyatör' filminin çekimlerine devam eden yönetmen Kevin McMullin'ın kısa öyküsü 'Bomba'yı beyazperdeye uyarlayacak.

Kültür Sanat 21 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Şu sıralar vizyondaki ‘Napolyon’ filmiyle gündemde olan ve Paul Mescal’ın başrolünde yer aldığı ‘Gladyatör’ filminin çekimlerine devam eden Ridley Scott’un bir sonraki projesi belli oldu.

86 yaşındaki yönetmen Kevin McMullin’ın kısa öyküsü ‘Bomb’a dayanan bir filmin yönetmenliğini üstlenecek. Yapımcılığını da Scott’un üstleneceği filmin senaryosunda yazar McMullin imzası olacak. Filmle ilgili bilgiler henüz kısıtlı, ancak filmin ‘Köpeklerin Günü/Dog Day Afternoon’ ve ‘Speed’in karışımı olduğu açıklandı. Film Londra’daki düğününden bir gece gece göreve çağrılan rehine müzakerecisi Frankie Ippolito’nun hayatını konu alacak.

Scott’un arka arkaya gelen projeleri yönetmenin hayranlarını sevindirse de film ne zaman çekilmeye başlanacak, kadrosunda kimler yer alacak ve vizyon tarihi ne olacak, bunu öğrenmek için bir süre daha bekleyeceğiz.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.