Rihanna’nın hayatı film olursa başrol belli

Grammy ödüllü şarkıcı Rihanna'nın hayatını anlatan bir proje ufukta görünmese de oyuncunun bu konuda bazı hayalleri var. Rihanna katıldığı bir etkinlikte Taylor Russell'ı çok beğendiğini söyledi.

Kültür Sanat 17 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Grammy ödülü şarkıcı, yeni markası Fenty Hair'in etkinliğinde Kanadalı oyuncu Taylor Russell'ı çok beğendiğini söyledi.

Sanat dünyasının önde gelen isimleri, hayatlarını ve kariyerlerini anlatan filmlere alışkın. Hatta bazıları projeye doğrudan ya da dolaylı yoldan dahil oluyor, senaryoya ya da oyuncu kadrosuna müdahale edebiliyor. Grammy ödüllü şarkıcı Rihanna’nın hayatını anlatan bir proje ufukta görünmese de oyuncunun bu konuda bazı hayalleri var.

Rihanna yeni markası Fenty Hair’in etkinliğinde bir gün kendisini kimin canlandırmasını istediğine dair soruya Kanadalı oyuncu Taylor Russell’ı çok beğendiğini söyleyerek cevap verdi. Rihanna’nın kendince nedenleri de vardı: “Neden mi? Çok güzel bir alnı var. Onun gibi olmak istiyorum, sanırım bu yüzden onun da benmişim gibi davranmasını istiyorum. İnsanların beni bir de bu ışıkta görmesini istiyorum.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Russell, Ölümcül Labirent, Kemikler ve Her Şey, Hope, Ben Ölmeden Önce ve Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum gibi yapımlarla tanınıyor.

Rihanna hayranları uzun süredir şarkıcının yeni bir albüm çıkarmasını beklese de o cephede henüz bir gelişme yok. Rihanna tam tersine markaları üzerine çalışıyor. Fakat kim bilir belki araya bir de sürpriz film projesi sığdırır.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.