Riri hamile giyime karşı: Üstüme uyan ne varsa giydim

Rihanna anne olarak moda kurallarını baştan yazmanın keyfini çıkarıyor: Hamile kıyafeti giymeyi reddettim.

Popüler 18 Nisan 2024
Rihanna hamileliğinde Vogue için Annie Leibovitz'e poz vermişti.

İki çocuk annesi bol Grammy ödüllü Rihanna müzik kariyerindeki başarısı kadar sahne ve günlük kıyafet seçimleriyle de gündeme gelmeyi hep başarıyor.

İlk hamileliğini bu fotoğrafla duyurmuştu.

2022’de ilk çocuğuna hamile olduğunu da dikkat çeken bir kombinle duyurmuştu. Denim pantolonun üstüne giydiği pembe montunun yalnızca ilk düğmesini iliklemiş, hamile karnını gururla göstermişti.

BBC’ye konuşan Rihanna hamile kıyafetleri satın almayı reddedip anne olarak moda kurallarını baştan yazmanın hoşuna gittiğini anlattı: “Hamilelikte de modaya her zamanki gibi yaklaştım. Kendi bildiğim yoldan yapmak istedim, alışılmışı değiştirdim ve kendi dokunuşumu ekledi. Hamileyken üzerime uyan ne varsa tamamdır diye düşünüp giydim.”

Bir ve iki yaşlarında iki oğlu olan Rihanna son yıllardaki tarzında bahsederken birçok annenin bağ kurabileceği şeyler anlattı: “İlk hamileliğim boyunca topuklu ayakkabı giyebilmiştim. Ama ikincide küçük bir çocuğum, göbeğim, bebek çantam vardı ve kıştı. Dolayısıyla ‘Topuklu mu? Yok ben almayayım’ oldum. Böylece stilimle ilgili daha yaratıcı olmaya başladım. İkinci çocuktan sonra kendimi fazla rahata verdim. Sabahlıklar, pijamalar, eşofmanlar. Şimdi yeniden sahneye çıkmaya başladım ve kıyafetlerimin tadını çıkarıyorum.”

Rihanna bir süredir iki yaşından küçük iki çocuk büyütmeye odaklanmasının ardından son birkaç haftadır kendini yeniden keşfetmeye başladığını söyledi.

Hamile stili anlatısını değiştirdi

Hamile kadınların beli esnek kumaşlı pantolonlar ya da giyeni abajur gibi gösteren elbiseler giymek zorunda olmadığını Rihanna kanıtladı. Hamile kadın vücudu ve hamile stiline dair anlatıyı değiştirdiği için övgü toplayan Rihanna kadınlara hamilelikten önce giymekten keyif aldığı ne varsa giyebileceğini göstermiş oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.