Robert De Niro bu dünyadan gittiğinde herkes bilsin: Elinden geleni yaptı!

Oscar ödüllü Robert De Niro mezar taşına ne yazdırmak istediğine karar verdi. Yedi çocuk babası oyuncu ebeveynlik konusunda elinden gelenin en iyisini yaptığını, bu mottosunu da mezar taşına bile kazımak istediğini söyledi.

Kültür Sanat 15 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Oscar ödüllü usta aktör Robert De Niro, mezar taşına ne yazdıracağını açıkladı.

Usta oyuncu Robert De Niro kariyerine ‘Taksi Şoförü’, ‘Baba’, ‘Sıkı Dostlar’, ‘Avcı’ gibi kült yapımlar sığdırmış, Oscar ödülü kazanmış olabilir. Peki ya nasıl bir baba oldu? Nisan 2023’te yedinci kez baba olan oyuncu ebeveyn olmak söz konusu olduğunda mükemmel olmaktan uzak olduğunu söyledi.

81 yaşındaki De Niro “Who’s Talking to Chris Wallace” adlı programda ebeveynlik hakkında konuştu. En büyük çocuğu 53 yaşında olan aktör nasıl bir baba olduğu sorusuna “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” yanıtını verdi. Her zaman çok çalışsa da çocuklarına vakit ayırmaya çalıştığını söyleyen De Niro mezar taşına bile bu mottoyu yazdırmak istediğini söyledi: “Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Hatta mezar taşıma da bunu yazdıracağım: Elimden gelenin en iyisini yaptım.”

‘İşler değişti, artık daha yaşlıyım’

Bir süredir birlikte olduğu Tiffany Chen’den çocuk sahibi olan oyuncu kızına Gia Virginia Chen De Niro adını vermişti. Babalık deneyimini farklı yaşlarda yaşayan De Niro’ya ebeveyn olarak yaşadığı değişim de soruldu. De Niro bazı şeylerin zaman içinde değiştiğini itiraf etti: “Bazı yönlerden bazı şeylerin değiştiğini kabul etmeliyim. Bir kere artık daha yaşlıyım, 81 yaşındayım. İşler değişiyor, ama başka seçeneğim yok. Size ne veriliyorsa kucaklayın, tek bildiğim bu…”

Robert De Niro bir türlü o taksiye yeniden binemediRobert De Niro bir türlü o taksiye yeniden binemedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.