Russell Crowe şimdi gerçekten ağlayabilir: ‘Gladyatör 2’den ilk kareler düştü

2000 yapımı epik hikayesi 'Gladyatör'ün başrolü Russell Crowe devam filmini kıskandığını sık sık dile getiriyordu. Birileri Russell Crowe'a mendil uzatabilir, zira Crowe için daha da zor zamanlar geliyor. Zira 'Gladyatör 2'den ilk kareler geldi.

Kültür Sanat 2 Temmuz 2024

Ridley Scott’ın 2000 yapımı epik hikayesi ‘Gladyatör’de başrolde yer alan ve Oscar kazanan Russell Crowe içinde olmadığı devam filmi hakkında uzun süredir konuşuyor. Crowe devam filminin haberi geldiğinden beri her röportajda bir şekilde sözü yeni filme getiriyor. Bir röportajında “Bu kadar çok soru sorulduğu için bana para ödemeliler” dese de sonraki demeçlerinde “Bu filmin kalbimde özel bir yeri var” diyor, filmde yer almadığı için üzgün olduğunu anlatıyor.

Filmin başrolünde son olarak ‘Güneş Sonrası/ Aftersun’ ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar adaylığı kazanan Paul Mescal var.

Ve şimdi Crowe için daha da zor zamanlar geliyor. Zira ‘Gladyatör 2’den ilk kareler geldi. Fotoğraflar Paul Mescal’ın canlandırdığı Lucius ile Pedro Pascal’ın canlandırdığı General Acacius arasındaki düello dahil filme dair ilk ipuçlarını paylaşıyor. Ayrıca Denzel Washington’un Macrinus adlı silah tüccarını canlandırdığı sahneden fotoğraflar da geldi.

Filmin başrolünde son olarak ‘Güneş Sonrası/ Aftersun’ ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar adaylığı kazanan Paul Mescal’ı izleyeceğiz. Mescal, Maximus ve sevgilisi Lucilla’nın oğlu Lucius’u canlandıracak. Devam filmi ilk filmin bitiminden yıllar sonra başlayacak ve Lucius’un yetişkin bir adam olarak hikayesini anlatacak. Paul Mescal’a ayrıca Barry Keoghan ve Denzel Washington eşlik edecek. Senaryosunu David Scarpa’nın yazdığı filmde tanıdık simalar da var. Kostüm tasarımcısı Janty Yates ve yapım tasarımcısı Arthur Max orjinal yapımın ardından devam filminde de görev alacaklar.

‘Gladyatör 2′ 15 Kasım 2024’te vizyona girecek. İlk kareler düştüğüne göre filmden fragman paylaşılması da muhtemelen yakın. Gözler yapım ekibinde.

,Artık ağlama Gladyatör: Russell Crowe devam filminden rahatsızArtık ağlama Gladyatör: Russell Crowe devam filminden rahatsız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.