‘Şahsiyet 2. Fasıl’ın dünya prömiyeri Hollywood’da

Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde başladı. Dün başlayan film günleri kapsamında başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Şahsiyet 2. Fasıl' dizisi de prömiyerini gerçekleştirecek. İki gün süren Türk Filmleri Günü, bugün sona eriyor.

Kültür Sanat 5 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Türk televizyon tarihin en sevilen yapımlarından biri olan ‘Şahsiyet’ ikinci sezonun dünya prömiyerini Hollywood’da yapacak. İlki geçen yıl düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri kapsamında bugün gerçekleşecek olan prömiyerin yanı sıra çok sayıda Türk yapımı izleyicilerle buluşacak. Dün başlayan film günlerinde merakla beklenen bir diğer yapım olan ‘Atatürk’ün de gösterimi gerçekleşti.

‘Atatürk’ ve ‘Şahsiyet’ yapımlarına ilgi büyük

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getiren ‘Şahsiyet’in ikinci sezon prömiyerine ev sahipliği yapacak olan Hollywood Türk Film ve Drama Günleri geçen yıl yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Hakan Günday’ın kaleme aldığı yapımın ikinci sezonu 13 Kasım’da GAİN’de izleyiciyle buluşacak.

https://youtu.be/EMJ6409ZjR4?si=0wxP-WKY1WblWyj6

Öte yandan bu yıl ikinci yılını kutlayan Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri’nden de çok sayıda konuğu da ağırlayacak. Sunuculuğunu Fadik Sevin Atasoy’un üstlendiği açılışa Türkiye’den Meryem Uzerli ve Engin Altan Düzyatan gibi sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra siyasetçiler de katılacak. İlk yılında eski ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke, ünlü oyuncu Jacqueline Bisset, Altın Küre başkanı Meher Tatna ve Akademi üyelerinin katılım sağladığı organizasyonun bu yılki konukları arasında da iş insanları, akademisyenler, dizi ve sinema endüstrisinin öncü isimleri bulunuyor.

Atatürk artık bir sinema kişisi!Atatürk artık bir sinema kişisi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.