Şef, Bond olmak istemiyor: Dünyaya bunu yapamam

'The Bear' dizisindeki şef rolüyle son günlerin en popüler oyuncularından biri olan ABD'li oyuncu Jeremy Allen White, kendisinin bir sonraki James Bond olmasını önerenlere yanıt verdi: "Dünyaya bunu yapamam. Bir Amerikalı 007'yi oynamamalı.

Kültür Sanat 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Jeremy Allen White, İngiliz GQ'ya konuştu. Fotoğraf: GQ

Hulu yapımı ‘The Bear’ dizisindeki şef rolüyle son günlerin en popüler oyuncularından biri olan ABD’li oyuncu Jeremy Allen White yaptığı bir fedakarlıkla tüm dünyayı kurtarıyor.

‘James Bond’ hayranlarının iki yıldır aklından çıkaramadığı o soru White’a da soruldu: Yeni Bond kim olacak? Zira rol için ismi geçen isimlerden biri de kendisiydi. 2021’deki ‘No Time To Die’ filminden sonra Daniel Craig’in halefinin kim olacağı hâlâ belli değil. Ancak White GQ’ya verdiği demeçte kesin bir dille yeni Bond olmaması gerektiğini söyledi:

“Dünyaya bunu yapamam. Gerçek bir 007 hayranıyım ve bunu kendim için istemiyorum. Aslına bakacak olursak bir Amerikalı 007’yi oynamamalı. Bu ben olsam bile bence öyle. Fakat rol için adımın geçmesi elbette çok gurur verici.”

İngiliz gazeteci, yazar Ian Fleming’in 1953’te yayınlanan aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘James Bond’ serisinde rolün İngiliz olmayan birine verilmesi devam eden bir tartışma konusu. Ancak geçmişte bu rolü İngiliz olmayan aktörler  de canlandırmıştı. Serinin yapımcısı Barbara Broccoli daha önce filmle ilgili çalışmaya başlamadıklarını söylese de  yeni Bond rolü için Aoron Taylor-Johnson, Henry Cavill, James Norton, Richard Madden, Idris Elba, Regé-Jean Page ve Henry Golding’in ismi geçiyor.

İddia: James Bond rolü Aaron Taylor-Johnson'ınİddia: James Bond rolü Aaron Taylor-Johnson’ın

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.