Şener Şen’i çileden çıkardılar

Usta oyuncu Şener Şen 90 yaşında hayatını kaybeden yakın arkadaşı Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Şen cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi.

Kültür Sanat 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Cenazede selfi veya hatıra fotoğrafı çekilir mi? Bu tuhaf soruyu sormak zorunda bırakan çok sayıda olay yaşadık, sonuncusu dündü.

250’nin üstünde filmde rol alan 90 yaşındaki oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 9 Mart Cumartesi günü hayatını kaybetmişti. Yıldızoğlu 11 Mart Pazartesi günü yani dün Levent’te öğle namazına müteakip defnedildi. Oyuncunun cenaze törenine eski eşi Suna Yıldızoğlu, oyuncu Menderes Samancılar ve yakın arkadaşı usta oyuncu Şener Şen de katıldı.

Oyuncunun sevenleri de Yıldızoğlu’nu son yolculuğunda uğurlamak için törene geldi. Ancak vatandaşların cenazeyle, matemle ilgisi yoktu. Onlar, cenazeye gelen ünlü isimlerle selfi yapmak isteyen, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerdi.

Böyle birileri, cenazede ünlü oyuncu Şener Şen ile hatıra fotoğrafı çekmek isteyince Şen’in çok sert tepkisiyle karşılaştılar, usta oyuncu bu insanlara sinirlendi, “Bir gidin ya” diyerek tepki gösterdi.

Daha sonra yatışan Şen, gazetecilerin sorusu üzerine Yıldızoğlu’na şu sözlerle veda etti:

“Özel bir kişilikti… Nevi şahsına münhasırdı. İstediği gibi yaşadı, farklı biriydi. En zor koşullarda bile mizahla hayata tutunmasını bilirdi… Ne diyeyim Allah rahmet eylesin… Mekanı cennet olsun. Hep sevgiyle hatırlanacak.”

Oyuncu Yıldızoğlu kendi isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy Mezarlığında toprağa verildi.

Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybettiOyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.