Sharon Stone da tacize uğramış: Hala özür bekliyorum

Sharon Stone henüz bir yıldız olmadığı dönemde tacize uğradığını itiraf etti. 1980'lerde bir toplantı için gittiği ofiste yapımcının tacizine uğradığını söyleyen yıldız oyuncu yaşadığı büyük şaşkınlığı ve ağlama krizini de anlattı. Üstelik bu olay, Stone'un başına gelen tek kötü hadise de değildi.

Kültür Sanat 11 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

1992 yapımı ‘Temel İçgüdü’ filmiyle büyün bir ün kazanan Sharon Stone’dan acı itiraf geldi. Hollywood yıldızı, onu üne kavuşturan film çekilmeden önce bir yapımcının tacizine uğradığını açıkladı. 1980’li yılların sonunda tacize uğradığını açıklayan yıldız oyuncu, “aynı anda hem gülüyordum, hem ağlıyordum. Durduramıyordum çünkü kendimi kaybetmiştim” sözleriyle o dönem yaşadıklarını anlattı.

Suncuu Kelly Ripa’nın ‘Let’s Talk Off Camera’ isimli programında konuşan 65 yaşındaki oyuncu, sinema dünyasında cinsel tacizle mücadele konusundaki deneyimlerini paylaştı. 1980’li yıllarda kariyerinin henüz başlangıcında bir toplantı için gittiği odada yapımcının tacizine uğradığını açıklayan Sharon Stone, bu kişinin kendisine cinsel organını gösterdiğini söyledi. Ünlü oyuncu açıklamasıyla dikkat çekerken tacizine maruz kaldığı yapımcının ismini açıklamadı.

Sharon Stone’un yaşadığı tek olay bu değildi

Adını açıklamadığı yapımcının toplantı esnasında yanına gelip ona övgüler yağdırdığını ardından da cinsel organını gösterip yakınlaşmaya çalıştığını söyleyen Sharon Stone, uğradığı büyük şaşkınlıkla ne yapacağını bilemez bir halde kaldığını da sözlerine ekledi. Yaşadığı derin şokun üzerine yapımcının asistanı tarafından odadan çıkarıldığını belirten yıldız oyuncu, bu olayın kariyerinde yaşadığı tek tuhaf olmadığını da vurguladı.

Bugüne kadar kendisine kötülük yapan ve tacizde bulunan erkeklerin özürlerini kabul edeceğini belirten Sharon Stone, aksi bir davranış sergileyenler için şöyle konuştu: Bir daha yanıma oturmayın, çünkü bir daha yanıma oturursanız herkesin ortasında ayağa kalkıp ‘Yanına oturma dedim sana’ diyeceğim.

Taylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyorTaylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.