Camp Nou mabedinde bir Türk: Simge Sağın

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla tribünleri adeta kasıp kavuran Simge Sağın, futbol mabedi Camp Nou’da. Barcelona’nın adı, Spotify Camp Nou olarak değişen stadındaki ledlerde Simge Sağın’ın adı ve görüntüsü yansıtıldı. Sağın da oradaydı.

Kültür Sanat 13 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Simge Sağın, Barcelona'nın stadından görsel paylaştı.

Simge Sağın, son dönemde yeşil sahaların fazlasıyla aşinası olduğu bir isim. Galatasaray taraftarları aylardır Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin her gol vuruşunu Simge Sağın’ın ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla kutluyor. Öyle ki şarkı bir nevi Icardi ile özdeşleşmiş durumda. Sosyal medyada şarkının yer aldığı binlerce Icardi videosunu rastlamanız işten bile değil.

Camp Nou’daki ilk Türk müzisyen

2018 yılında yayınlanan şarkının Spotify’da dinlenme sayısı da 110 milyonu geçti. Bu rakam, geçen hafta Simge Sağın hakkında yazı yazdığımızda 104 milyondu. Şarkının dinlenme rakamlarındaki hızlı artışı göstermesi açısından dikkat çekici olan bu örnekten sonra Simge Sağın’ın sahalardaki bir diğer başarısına geçelim.

Geçen hafta sonu oynanan Barcelona- Girona maçıyla Simge Sağın, La Liga’da da görünürlük kazandı. Barcelona’nın futbol mabedinin adının Spotify Camp Nou olarak değişmesi sonrası stadın led reklamlarını müzisyenlerin tanıtımları süslemeye başlamıştı. Led reklamlarda yer alan bir isim de Simge Sağın oldu. Üstelik Simge Sağın, statta tanıtımı ve reklamı dönenen ilk Türk müzisyen olmayı başardı. Sağın’ın en yeni teklisi ‘Harcandıkça’ Camp Nou’nun tüm led reklam panolarında yer aldı. Bu âna statta tanıklık eden Simge Sağın, fotoğraflarla da ola tarihi olayı ölümsüzleştirdi.

Türk dizisi ‘Fatma’ Güney Afrika’da yeniden uyarlandı, gösterime girdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.