Simge Sağın ve KÖFN güçlerini birleştirdi, ortaya ‘Yakışıklı’ bir şey çıktı

Son döneme damga vuran iki isim bir arada. Yılın en çok dinlenen isimleri Simge Sağın ve KÖFN 'Yakışıklı' adını taşıyan düetlerini yayınladı. Klip de şarkıyla aynı anda izleyiciyle buluştu.

Kültür Sanat 26 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Türkiye’nin en çok dinlenen isimleri aynı şarkıda buluştu. Bir tarafta ‘Aşkın Olayım’ ile yıla damgasını vuran Simge Sağın, diğer yanda ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkısıyla 2022’nin en çok dinlenen ikilisi KÖFN. ‘Yakışıklı’ isimli yeni parçalarını yayınlayan müzisyenler, şarkıya klip de çekti. Şarkının söz-müziği ise Edis ve KÖFN’den Salman Tin’e ait. Şarkının düzenlemesinde ise diğer KÖFN şarkılarında da olduğu gibi Bilge Kağan Etil’in imzası var.

Şarkını klibi tarihi handa çekildi

Simge, KÖFN ve Edis’i aynı şarkıda buluşturan proje, yayınlandığı ilk gün trend listelerine girmeyi başardı. Şarkının klibi ise Samet Eruzun ve Ümit Şahin’in yönetmenliğinde Eminönü’ndeki Büyük Valide Han’da çekildi. 1651 yılında inşa edilen tarihi han, geçmiş yıllarda sosyal medya sayesinde popüler hale gelmişti. Kısa sürede yabancı turistlerin de ilgi odağı haline gelen Büyük Valide Han’ın çatısı yaşanan yoğunluk sonrası ziyaretçilere kapatılmıştı.

Spotify ve YouTube’da yayınlanan şarkı 24 saat içinde büyük ilgi görmeyi başarırken Simge Sağın ve KÖFN arasındaki uyum da dinleyicilerden tam not aldı. Bu yıl yayınladıkları ‘Popstar’ albümüyle beğeni toplayan KÖFN, 3 Aralık akşamı İstiklal Caddesi üzerindeki Dorock XL Venue’de müzikseverlerle buluşacak.

Hemen hemen her hafta sonu farklı bir mekanda sahne alan Simge Sağın ise, Spotify rakamlarına göre Türkiye’nin en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olma unvanını sürdürüyor. Simge Sağın ise son olarak Türk Sanat Müziği klasiği ‘Nasıl Geçti Habersiz’i seslendirdi.

Enrique Iglesias'tan erken emeklilik kararıEnrique Iglesias’tan erken emeklilik kararı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.