Sinead O’Connor kendisini kimin canlandırmasını istediğini önceden açıklamış: Demi Moore

İrlanda'nın en önemli değerlerinden müzisyen Sinead O’Connor 26 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. İddialara göre şarkıcının ölümünden önce hayatına odaklanan bir film üzerinde çalışmalar yapılıyormuş. Eğer bu plan gerçekleşseydi, O’Connor'ın da isteğiyle Demi Moore başrol olacaktı.

Kültür Sanat 15 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Filmin senaryosu şarkıcının 'Anımsamalar' adlı otobiyografisine dayanacaktı.

İrlanda’nın en önemli değerlerinden müzisyen Sinead O’Connor 26 Temmuz’da hayatını kaybetmiş, sanatçının anısına geçen hafta düzenlenen bir anma töreni düzenlenmişti. 90’lı yılların en önemli müzisyenlerinden biri olan O’Connor’ın ölümünün ardından yeni bir gelişme ortaya çıktı. ‘Nothing Compares 2 U’ klibiyle hafızalara kazınan şarkıcının hayatından esinlenecek biyografik bir film için hazırlık yapılıyormuş.

Hatta O’Connor’ı canlandırması için aralarında Demi Moore ve gençliğini canlandırmak üzere Niamh Algar ve Saoirse Ronan’un da bulunduğu birkaç isim düşünülmüş. The Sun’a konuşan bir kaynak, şarkıcının anılarının ve hayatının bir filme dönüşmesini istediğini söyledi. Senaryonun ise  şarkıcının, 2021’de yayınlanacak otobiyografisi ‘Anımsamalar/Rememberings’i referans alacaktı.

‘Demi Moore’a büyük saygı duyuyordu’

Şarkıcının ani ölümü sonrasında bu film hayata geçirilir mi bilinmez. Ancak aynı kaynak, O’Connor’ın hayattayken Demi Moore’un kendisini canlandırması fikrine sıcak baktığını da söyledi: “Demi’ye büyük saygı duyuyordu. Niamh’ı ‘The Virtues’ dizisinde izledikten sonra onun gerçek bir yıldız olduğunu düşündü. Sinéad, Saoirse’in güçlü olduğunu düşünüyordu ve 2015’te İrlandalı bir göçmeni canlandırdığı Brooklyn’den beri onu seviyordu.”

Sinéad O’Connor'a veda: İrlanda, Sinéad'ı seviyorSinéad O’Connor’a veda: İrlanda, Sinéad’ı seviyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.