Şivan Perwer’den Narin için ağıt: Sensizliğe dayanamıyorum

Sekiz yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'tan beri kayıp. Arama çalışmaları sürerken şarkıcı Şivan Perwer, Narin için Kürtçe şarkı paylaştı. Perwer 'Sensizliğe dayanamıyorum' başlıklı ağıtı, "Narin" etiketiyle yayınladı.

Kültür Sanat 1 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Şivan Perwer, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve hâlâ bulunamayan sekiz yaşındaki Narin Güran için Kürtçe şarkı paylaştı.

Sekiz yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos öğleden sonra saatlerinden beri kayıp. Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken aile üyeleri sorgulanıyor. Tüm Türkiye’nin aklında tek soru “Narin Güran nerede?”

Sosyal medyada Narin Güran’ın arama çalışmalarına destek için paylaşımlar yapılırken şarkıcı Şivan Perwer, Narin Güran için Kürtçe şarkı paylaştı. Perwer ‘Sensizliğe dayanamıyorum/ Bê te sebra min nayê!’ başlıklı ağıtı “Narin” etiketiyle yayınladı.

Perwer’in, sosyal medya hesabından Narin etiketiyle paylaştığı şarkının sözleri şöyle: Hey lorî lorî lorî/Hey nayê nayê nayê/ Serê dayika te bi gorî/ Bê te sebra min nayê/Oy annem oy, Annen kurban olsun sana/ Yoksun, gelmiyorsun/ Sana kurban olayım. Sensizliğe dayanamıyorum.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin’in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. kolundaki diş izi tespit edilemeyince serbest bırakılmıştı. Anne Yüksel ve baba Arif Günay ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, amca, kuzen, aile bireyleri ve akrabaların ifade işlemleri ise jandarmada devam ediyor.

Narin için büyük seferberlik: Ağabeyi gözaltında, Jandarma'nın 8 şüphelisi varNarin için büyük seferberlik: Ağabeyi gözaltında, Jandarma’nın 8 şüphelisi var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.