Taylor Swift Eras Tour ile bu kez Disney+’ta

Taylor Swift, 'Midnights' albümüyle çıktığı Eras Tour'la rekorlar kırdı, konserlerinde desibel rekorları kırıldı, elde ettiği kazançla milyarderler kulübüne katılan beşinci müzisyen oldu. Grammy ödüllü şarkıcının bu macerası 3 Nisan’da Disney+'ta.

Kültür Sanat 2 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
The Eras Tour’, 3 Nisan’dan itibaren Disney+’ta.

Geçen yılın en çok konuşulan isimlerinden biri ABD’li şarkıcı Taylor Swift’ti. TIME dergisi tarafından yılın kişisi seçildi, ‘Midnights’ albümü kapsamında çıktığı Eras Tour ile rekorlar kırdı, konserlerinde desibel rekorları kırıldı.

ABD, Avrupa, Uzak Doğu ve Latin Amerika’yı turlayan Taylor Swift bu yolculuğundan milyonlarca dolar gelir elde etti. Turne belgeseli de gösterimde olduğu iki haftada hasılat rekorları kırarken şarkıcı elde ettiği bu kazançla milyarderler kulübüne katılan beşinci müzisyen olmayı da başardı.

14 Grammy Ödüllü Swift’in bu macerası Disney+ tarafından izleyicilerle buluşturulacak.16 yıl önce Madonna tarafından kırılan ABD tarihindeki en çok katılımlı kadın sanatçı konseri rekorunu kıran Swift’in ‘The Eras Tour’ filmin platformda yerini alacak versiyonunda, sinema formatından farklı olarak dört ek şarkı da olacak.

Sam Wrench’in yönetmenliğini üstlendiği belgeselde izleyiciler ‘Lover’, ‘Fearless’, ‘Evermore’, ‘Reputation’, ‘Speak Now’, ‘Red’, ‘Folklore’, ‘1989’, ‘Wild Card’ ve ‘Midnights’ albümlerinden şarkıları da dinleyecek.

📌 ‘The Eras Tour’, 3 Nisan’da Disney+’ta izlenebilecek.

Taylor Swift'in babası fotoğrafçıya saldırmışTaylor Swift’in babası fotoğrafçıya saldırmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.