Teoman Cumartesi Anneleri için söyledi: Yıllardır benim de ruhumu kanatan acılarıyla

Cumartesi Anneleri kayıplarının akıbetini sormak için bu hafta 1000. kez bir araya gelecek. Teoman da 'Benim Annem Cumartesi' şarkısını yorumladı, annelere seslendi: Yıllardır benim de ruhumu kanatan acılarıyla, Cumartesi Anneleri'ne saygıyla."

Kültür Sanat 23 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Teoman 'Benim Annem Cumartesi'yi yeniden yorumladı.

Sözü ve müziği Bandista’ya ait ‘Benim Annem Cumartesi’ çocuklarını kaybeden annelerin adalet arayışının sembol şarkılarından. Bandista’nın 2009 yılında 12 Eylül’ün yıldönümünde çıkardığı ‘Paşanın Başucu Şarkıları’ albümünde yer alan şarkıyı bu kez Teoman yorumladı.

Cumartesi Anneleri 27 Mayıs 1995 Cumartesi gününden beri Galatasaray Meydanı’nda kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak için bir araya geliyor. Teoman bu hafta 1000. kez toplanacak Cumartesi Anneleri’ne seslenerek “Yıllardır benim de ruhumu kanatan acılarıyla, cumartesi anneleri için, sevgi ve saygıyla” notuyla şarkıyı paylaştı.

Cumartesi Anneleri de Teoman’ın yorumunu sosyal medya hesaplarından “Sanatçı Teoman, söz ve müziği Bandista’ya ait olan ‘Benim Annem Cumartesi’ eserini Cumartesi Anneleri için yorumladı. #CumartesiAnneleri1000Hafta” notuyla yeniden paylaştı.

'Yarın, Cumartesi Anneleri’ne karşı duyarsızlığınızın son günü olsun'‘Yarın, Cumartesi Anneleri’ne karşı duyarsızlığınızın son günü olsun’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.