‘Tezgah’ Alaçatı’da açılacak

Erkan Kolçak Köstendil'in yazıp Kadir Çermik'le yönettiği 'Tezgah' filminin galası 11 Ağustos'ta Alaçatı'da yapılacak. Kadrosunda Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı gerilim komedi türündeki film 4 Ekim'de vizyonda.

Kültür Sanat 7 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
'Tezgah'ın kadrosunda Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever yer alıyor.

Bir yazar, bir oyuncu, bir müzisyen… Bir mutfak tezgahında buluşursa ne olur? Sanatlarının, oynadıkları oyunların, yalanlarının, birbirlerini ve sevenlerini aldatmalarının hikayeleri o tezgaha dökülmez mi?

Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever’in kadrosunda yer aldığı ‘Tezgah’ filmi bu sorunun peşinden gidecek. Gerilim-komedi türündeki film ünlülerin cinayetle sonuçlanan aşk üçgenini anlatacak. Yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil ve Kadir Çermik’in üstlendiği filmin müziklerinde Orçun Orçunsel’in imzası var.

11 Ağustos Pazar günü Alaçatı Tarla’da yapılacak açık hava galasıyla ilk kez izleyiciyle buluşacak. Filmin galasında oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek gösterim sonrası bir parti düzenlenecek.

Başroller Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil daha önce Show TV’de yayınlanan ‘Çukur’ dizisinde beraber rol almışlardı.

Altın Koza'dan Demet Akbağ ile Uğur Polat'a Onur ÖdülüAltın Koza’dan Demet Akbağ ile Uğur Polat’a Onur Ödülü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.