Tolga Karaçelik, Amerika’da sete çıktı: Başrolde Steve Buscemi var!

Yönetmen Tolga Karaçelik, dördüncü uzun metrajlı filmi için New York'ta sete çıktı. 'The Shallow Tale' adlı filmi Karaçelik İngilizce çekiyor. Kara komedi türündeki filmin başrolünü 'Rezervuar Köpekleri', 'Fargo' ve 'Büyük Lebowski' gibi filmlerde rol alan Steve Buscemi üstleniyor.

Kültür Sanat 13 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

‘Gişe Memuru’, ‘Sarmaşık’ ve ‘Kelebekler’ filmlerinin yönetmeni Tolga Karaçelik, dördüncü uzun metrajlı filmi için sete çıktı. Üstelik bu kez, kariyerinde bir ilki gerçekleştiriyor, ilk kez İngilizce bir film çekiyor. New York’ta çekimleri başlayan ‘The Shallow Tale’ adlı filmin başrolünde ‘Fargo’, ‘Büyük Lebowski’, ‘Sopranos’ gibi unutulmaz yapımlarda yer alan Altın Küre ödüllü Steve Buscemi yer alıyor. Kadroda Buscemi’ye ayrıca Amerikalı oyuncular Britt Lower ve John Magaro da eşlik edecek.

Steve Buscemi ‘Fargo’ gibi bir kült filmde unutulmaz bir performans sergilemişti.

Yazar ile seri katilin dostluğu

Görüntü yönetmenliğini Natalia Kingston’un üstlendiği film, kara komedi türünde olacak. Filmde bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazarla ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığı anlatılıyor.  ‘Kelebekler’  ile 2018 Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü  kazanan Karaçelik, sosyal medya hesabında filme dair detaylar paylaşıyor. Yönetmen son olarak çekimlerin ilk gününü tamamladıklarını duyurdu.

Britt Lower, John Magaro ve Kanat Doğramacı’nın (Asteros Film) uygulayıcı yapımcı olduğu filmin dünya çapındaki haklarını ise CAA Media Finance ve UTA yönetiyor. Prodüksiyon tasarımını ‘American Honey’, ‘Hanna’ gibi yapımlara imza atan Lance Mitchell’in üstlendiği filmin, müzik süpervizörlüğünü ise Emmy ödüllü Ciara Elwis’in imzası olacak.

Bryan Cranston oyunculuğa ara verecekBryan Cranston oyunculuğa ara verecek

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.