Pavyon tartışmaları İnci Taneleri’ne yaradı: Tüm kategorilerde zirvede

Hazar Ergüçlü'nün haftalardır sosyal medyada çok konuşulan dansıyla gündeme yer bulan 'İnci Taneleri'nin ilk bölümü perşembe akşamı Kanal D'de yayınlandı. Başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı dizi tüm kategorilerde reyting birincisi oldu.

Kültür Sanat 26 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Bir ayı aşkın bir süredir Türkiye, Hazar Ergüçlü’nün dansını konuşuyor. İlk bölümü daha yayınlanmadan pavyon kültürünü romantize ettiği eleştirileri alan ‘İnci Taneleri’nde bekleyiş sona erdi. Başrolünde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç’ın yer aldığı dizi perşembe akşamı izleyiciyle buluştu.

İnci Taneleri tüm kategorilerde zirvede

Şenol Sönmez’in yönettiği ve Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ‘İnci Taneleri’ tüm reyting kategorilerinde zirvede yer aldı. dizinin ilk bölümü AB kategorisinde 9,59 reyting 25,39 izlenme oranı, 20+ABC1 kategorisinde 10,74 reyting 25,41 izlenme oranı, tüm kişilerde ise 8.84 reyting, 21,02 izlenme oranı alarak tüm kategorilerde gün birincisi oldu. Reyting birincisi dizinin ikinci bölüm fragmanı da ilk bölümün sona ermesinin ardından yayınlandı.

Eşini öldürmek suçundan uzun yıllar hapis yatan edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ’ın (Yılmaz Erdoğan) cezaevinden çıkmasıyla başlayan dizi, farklı hayatlar yaşayan insanları buluşturan bir örgüye sahip. Aslında işlemediği bir cinayeti üstlenen Azem Yücedağ, hapisten çıktıktan sonra çocuklarının izini sürmeye başlar. Bu süreçte bir pansiyonda yaşamaya başlayan Azem, pavyonda sahne alan Dilber (Hazar Ergüçlü) ile de burada tanışır.

Dizicinin Rehberi – İnci Taneleri: Hoşgeldin idealist öğretmen!Dizicinin Rehberi – İnci Taneleri: Hoşgeldin idealist öğretmen!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.