Türkiye kervanına o da katılıyor: Ricky Martin’den Antalya konseri

1990'lardan itibaren şarkılarıyla büyük beğeni toplayan bir kuşağın en büyük popstarı Ricky Martin Antalya'ya geliyor. Porto Ricolu müzisyen 31 Temmuz'da Regnum Carya'da konser verecek.

Kültür Sanat 23 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Türkiye bir yıldızı daha ağırlamaya hazırlanıyor. Bu seferki rota İstanbul değil, Antalya. Daha önce Tom Jones, Christina Aguilera, Dua Lipa, Rita Ora ve Jennifer Lopez gibi isimleri ağırlayan Antalya’daki Regnum Carya oteli bu kez Porto Ricolu müzisyenin konserine ev sahipliği yapacak. Daha önce de Türkiye’ye gelen Latin yıldız bugüne kadar 95 milyon albüm sattı.

Futbolcu, müzisyen, oyuncu Ricky Martin

Başta Grammy ve Latin Grammy olmak üzere çok sayıda ödül kazanan Ricky Martin Time tarafından en genç yaşta Yılın Kişisi seçilen isim olmuştu.  FX’ yapımı ‘The Assassination of Gianni Versace’ ve ‘American Crime Story “deki rolleriyle Emmy adaylığı kazandı ve Broadway’de yeteneğini sergiledi. Forest Whitaker, Anika Noni Rose ve Hugh Bonneville ile birlikte Netflix yapımı ‘Jingle Jangle’da rol aldı. Sanatçı şu an Apple Tv’de yayınlanan ‘Palm Royale’ dizisinde de rol almıştı.

Son olarak 2020’de ‘Pausa’ adını taşıyan albümünü yayınlayan Ricky Martin ilk albümünü 1991’de dinleyiciyle buluşturmuştu. Bir dönem profesyonel futbolcu da olan müzisyen 1995’te ‘Maria’ şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştı. 1998’de Fransa’da gerçekleşen Dünya Kupası’nın şarkısını da seslendiren sanatçı, bu dönem kariyerinin zirvesini yaşamıştı. Latin Amerika’da günümüzde de sadık bir dinleyici kitlesine sahip olan müzisyen Avrupa kentlerinde de turneler düzenliyor.

52 yaşındaki festivali 15 yaşındaki genç bir yıldız açtı52 yaşındaki festivali 15 yaşındaki genç bir yıldız açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.