Dizi çekimleri yapımcıyla mahalle sakinini karakolluk etti

Öner Arslanel, yapımcısı olduğu dizinin Etiler'deki bir sokak çekimi esnasında mahalle sakiniyle tartıştı. Tartışma, karakolda sonuçlandı. Mahalle sakini yapımcıdan şikayetçi oldu. Yapımcı Arslanel ise valilik izni olduğu ama çekim yapamadığı için asıl kendisinin mağdur olduğunu söyledi.

Kültür Sanat 26 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbulluların son yıllarda en çok karşılaştığı manzaralardan biri dizi setleri olsa gerek. Bu çekimlerden bir için yapımcı Öner Arslanel ve ekibi Etiler’deki bir sokakta çekime başlamıştı. Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre dışarıdaki sesleri duyan mahalle sakini Mehmet Güvendi, önce evinden seslenerek çekimlerin durdurulmasını istedi. Ancak beklediği olmayınca bu sefer ekibin yanına giderek çekim nedeniyle oluşan gürültüden rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Demir’in haberinde yer alan iddiaya göre bu diyalog esnasında Öner Arslanel ve Mehmet Güvendi arasında sokak ortasında bir tartışma başladı. Tartışma esnasında Güvendi, 112 acil yardım hattını arayarak emniyet güçlerinden yardım talep etti. Polis ekiplerinin gelmesi üzerine mahalle sakini Mehmet Güvendi, huzur ve sükunu bozduğunu savunarak dizi ekibinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine de çekimler durduruldu.

Öner Arslanel: Asıl mağdur benim!

Şikayet sonrası karakola giden Öner Arslanel, burada ifade verdi. Yapımcı, kendisinden şikayetçi olan mahalle sakini Mehmet Güvendi’nin dizinin çekimleri yapıldığı esnada yüksek sesle konuşarak sete geldiğini ve setin işleyişine engel olduğunu belirtti. Çekimler için valilik izni olduğunu hatırlatan yapımcı, buna rağmen Güvendi’nin kendilerine karşı çıkarak bağırmaya devam ettiğini söyledi. Kendisinden şikayetçi olan Güvendi’nin hiçbir uzlaşmacı konuşma yapmayarak çekimlerin iptal olmasına neden olduğunu ileri süren yapımcı, “Çekimlerim aksadığı için kendisinden şikayetçiyim. Burada asıl mağdur benim” diyerek ifade verdi.

Edis ve Ceza'ya Antalya'da 35 bin kişilik koroEdis ve Ceza’ya Antalya’da 35 bin kişilik koro

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.