Yavuz Turgul çekecek Kenan İmirzalıoğlu oynayacak

2007 yapımı 'Kabadayı' filminde beraber çalışan yönetmen Yavuz Turgul ve Kenan İmirzalıoğlu yeninden bir araya geliyor. Uzun süredir setlerden uzak kalan İmirzalıoğlu, yönetmenliğini Yavuz Turgul'un üstlendiği bir diziyle ekranlara dönüyor.

Kültür Sanat 10 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İmirzalıoğlu ile Turgul 2007 yapımı 'Kabadayı' da birlikte çalışmıştı.

Uzun süredir yeni bir dizi veya film projesiyle ekranlara dönmesi beklenen Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu, yönetmenliğini Yavuz Turgul’un üstlendiği bir diziyle ekranlara dönecek. İmirzalıoğlu ile Turgul birbirine aşina iki isim. İki isim daha önce Şener Şen’in başrolünde aldığı, Ömer Vargı’nın yönetip  Yavuz Turgul’un senaryosunu kaleme aldığı ‘Kabadayı ‘da birlikte çalışmıştı.

Bilgiler kısıtlı

Diziyle ilgili bilgiler henüz kısıtlı. ‘Eşkıya’, ‘Muhsin Bey’, ‘Gönül Yarası’, ‘Fahriye Abla’, ‘Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’  Türk sinema tarihinin önemli yapımlarına imza atmış Turgul’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yaratıcı ekibinde Turgul’a Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş de eşlik edecek. Ayrıca dizi, Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film imzasıyla yayınlanacak.

İmirzalıoğlu’nun son oyunculuk performansı BluTV’de yayınlanan ‘Alef’de izlemiştik. Beş yıldır setlerden uzakta kalan oyuncu, ATV’de ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster’ adlı yarışma programını sunuyor.

Öğretmen hakaret etti, Evrim Alasya cevabını verdiÖğretmen hakaret etti, Evrim Alasya cevabını verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.