Yılmaz Erdoğan ‘İnci Taneleri’ ile televizyona dönüyor

Yılmaz Erdoğan televizyon ekranlarına 'İnci Taneleri' ile dönüyor. Dizinin senaryosunu kaleme alan Erdoğan, aynı zamanda yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat verecek. Kadroda Hazal Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka da var.

Kültür Sanat 21 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
'İnci Taneleri' Kanal D'de ekrana gelecek.

‘Vizontele’, ‘Kelebeğin Rüyası’, ‘Ekşi Elmalar’ filmleriyle, hikâyelerini beyazperdede izleyicilerle buluşturan Yılmaz Erdoğan yıllar sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Erdoğan’ın iki yıldır üzerine çalıştığı ‘İnci Taneleri’ resmi olarak tanıtıldı.

“İnsanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâye” olarak duyurulan dizinin senaryosunu kaleme alan Erdoğan, aynı zamanda yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat verecek.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi; acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi sorularının peşinden gidecek dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni dizisini duyurdu. BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler eşlik ediyor.

Kanal D’de ekrana gelecek ‘İnci Taneleri’nin yayın tarihi henüz belli değil.

Dizicinin Rehberi – Kızılcık Şerbeti: Yeni nesil anne babalıkDizicinin Rehberi – Kızılcık Şerbeti: Yeni nesil anne babalık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.