Bahçeli dizideki ‘Dilber’ ile uzaya çıkan ‘Alper’ arasında bağ kurdu: Manidar komplo

Partisinin Manisa mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli KanalD'nin İnci Taneleri dizisini hedef aldı. Bahçeli uzaya giden ilk Türk Alper Gezeravcı ile ‘Dilber’ karakteri arasında bağ kurup bunun komplo olduğunu savundu.

Siyaset 4 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin’in ardından ikinci seçim mitingini Manisa’da yaptı. AK Parti ile MHP arasındaki seçim iş birliği kapsamında Mersin ve Manisa’da MHP’li adaylar yarışacak.  “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” sloganıyla düzenlenen mitingde Bahçeli memleketinde CHP lideri Özgür Özel’e yüklendi. Bahçeli KanalD’nin İnci Taneleri dizisini hedef aldı, “Dilber” karakterinin komplo olduğunu savundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mitinge katılanlara takdim eden Bahçeli “Cengiz Ergün’ü bir kez daha iradenize emanet ediyorum. Manisa’da demlenmiş siyasi eylemcilere müsaade yoktur. Manisa’nın tamamının hizmetine talibiz. Belediye adaylarımızın alayını birden sizlerin onayına sunuyorum. Entrika siyaseti ile hizmet siyasetini aynı kalıba sokamayız. MHP olarak amacımız vatandaşlarımıza müreffeh hayat sunmak. Bölücülerle demlenip Manisa’nın önünü kesmeye çalışanların her türlü çirkefliği yaptığını görüyor, omurgalarını kırmak için Kuvayı Milliye ruhuyla direniyoruz” dedi.

Bahçeli’den ilk seçim mitingi: CHP esirdir, iflas etmiş ve işgal edilmiştirBahçeli’den ilk seçim mitingi: CHP esirdir, iflas etmiş ve işgal edilmiştir

Taksi şoförünün katili vatandaşlıktan çıkarılmalı

31 Ocak’ta İzmir’de taksi şoförü Oğuz Erge’nin uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine de değinen Bahçeli “31 Ocak’ta temiz kalpli taksi şoförümüz arabasına aldığı cani tarafından namertçe vuruldu ve hayattan koparıldı. DEM’ci bu caninin cinayetten sonra herkese güvenmeyeceksiniz sözü de kameralara yansıdı. Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. Toplum düzeninin sakatlanması için şiddetli operasyonlar yapılmakta” dedi.

Özel’e sahip çıkın

CHP lideri Özgür Özel’i memleketi Manisa’da eleştiren Bahçeli “Manisa’nın evladı olan Özgür’e sahip çıkın, DEM’lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Allah ülkemizi zillet ittifakından korumuştur. Verilmiş sadakamız varmış. Dün kucakladıklarına bugün kulp takanlara yerel yönetimde yetki vermek yıkımdır. Manisa yıkımın değil yükselişin yanındadır. 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı yürüyüşü pekişecek. Sizlerin huzuru için çabalayacağız” diye konuştu.

İnci Taneleri dizisinin Dilber karakterine çattı

Konuşmasında KanalD’de yayınlanan İnci Taneleri dizisini ve dizideki ‘Dilber’ karakterini hedef alan Bahçeli “Astronot Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği, Türkiye’nin başını yükseklere çevirdiği şu dönemde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır. Gazze’de süren insani felaketler, Ortadoğu’da körüklenen silahlı çatışmalar, ABD ile İran arasındaki sertleşen gerilim, mücavir bölgelerde terör örgütlerinin yuvalanması etrafımızdaki tehdit kuşağının gittikçe genişlediğine, buna karşı da bütün milli güç unsurlarımızla müteyakkız olmamız gerektiğine işaret etmektedir” diye konuştu ve adaylarını açıkladı:

Bahçeli adayları açıkladı

“Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları çok değerli isimlerden müteşekkildir ve şunlardan ibarettir:

Alaşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Türk’tür.

Kula Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Tosun’dur.

Salihli Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeki Kayda’dır.

Sarıgöl Belediye Başkan Adayımız Sayın Necati Selçuk’tur.

Selendi Belediye Başkan Adayımız Sayın Nurullah Savaş’tır.

Turgutlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Yunus Oğan’dır.

AK Parti’yi temsilen Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları da şu değerli isimlerden oluşmaktadır:

Ahmetli Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Alhan’dır.

Akhisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer İşçi’dir.

Demirci Belediye Başkan Adayımız Sayın Erkan Kara’dır.

Gölmarmara Belediye Başkan Adayımız Sayın Kamil Öz’dür.

Gördes Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammet Akyol’dur.

Kırkağaç Belediye Başkan Adayımız Sayın Fevzi Ok’tur.

Köprübaşı Belediye Başkan Adayımız Sayın Regaip Topuz’dur.

Saruhanlı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem Cıllı’dır.

Soma Belediye Başkan Adayımız Sayın Egemen Bülent Türkmen’dir.

Şehzadeler Belediye Başkan Adayımız Sayın Yavuz Kurt’tur.

Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Çerçi’dir.”

Bahçeli’nin hedefinde yine Anayasa Mahkemesi var: Medyayı arkasına alan darbeciBahçeli’nin hedefinde yine Anayasa Mahkemesi var: Medyayı arkasına alan darbeci

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.