Geldikleri gibi yenilirler: ‘Zaferin Rengi’ vizyon için gün sayıyor

İşgal yıllarında İstanbul'da yaşanmış gerçek olaylara dayanan 'Zaferin Rengi'nin izleyiciyle buluşmasına az kaldı. 16 Şubat'ta gösterime girecek filmin fragmanı da yayınlandı.

Kültür Sanat 8 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul’un işgal yılları. 1918’den 1923’e kadar süren bu karanlık dönem merakla beklenen bir yapımla sinemaya taşınıyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken ‘Zaferin Rengi’ 16 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak. Özellikle Milli Mücadele’de İstanbul’daki direnişe odaklanan film yeşil sahada yeşeren umudu anlatarak döneme ışık tutuyor. Filmin ana kahramanı Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken Peyker rolünde Gülper Özdemir karşımızda.

‘Zaferin Rengi’nin ilk fragmanı yayınlandı

Nejat İşler’in Sabri Toprak, Timuçin Esen’in Topkapılı Cambaz, Gonca Vuslateri’nın Vera, Yılmaz Bayraktar’ın Yüzbaşı Bennet, Birce Akalay’ın Halide Edib Adıvar rolüyle karşımıza çıktığı ‘Zaferin Rengi’ filminde Mustafa Kemal Paşa’yı Yiğit Özşener canlandırıyor.

Abdullah Oğuz’un yönettiği filmin üç teaser’ının ardından fragmanı da izleyiciyle buluştu. Fragmanda Mustafa Kemal Paşa’nın İstanbul’da Fenerbahçe Kulübü’nü ziyareti ve takımın işgal kuvvetleriyle yaptığı maçlardan heyecan verici bölümler yer alıyor.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusuFragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.