Zendaya kariyerinin bir sonraki aşaması için hazır

Son dönemin en popüler oyuncularından Zendaya bu kez yıldız bir tenisçi rolüyle beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. Filmin vizyon tarihi Hollywood grevi nedeniyle ertelense de Zendaya rolü için heyecanlı. En çok da kariyerinde farklı bir sayfa açtığı için...

Kültür Sanat 28 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Filmin gösterim tarihi Nisan 2024'e kadar ertelendi.

Son dönemin en popüler oyuncularından Zendaya bu kez yıldız bir tenisçi rolüyle beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. ‘Beni Adımla Çağır/Call Me By Your Name’ filminin yönetmeni Luca Guadagnino’nun yönettiği ‘Challengers’da Zendaya, yıldız tenisçi Tashi Duncan rolünü canlandıracak. Her ne kadar Hollywood Oyuncular Birliği grevi filmin vizyon tarihini ertelese de Zendaya yeni projesi için heyecanlı. En çok da kariyerinde farklı bir sayfa açtığı için…

Elle dergisinin kapak yıldızı olan 26 yaşındaki oyuncu, yeni rolünü  “tabiri caizse ilk kez gerçekten başroldeki kadını oynadığı” film diye tanımladı. Zendaya, daha yetişkin bir role ve bir sonraki aşamaya geçmek için bu projenin doğru bir adım olduğunu söyledi: “Bu rolü üstlenmek biraz korkutucuydu ama bence bu iyi bir duygu. Yani ‘Bunu yapabilir miyim ki?’ falan demek. Bu duygudan kaçıp güvende ve rahat kalabilir ya da ‘Aslında var ya, ne olacaksa olsun’ diyebilirsiniz.”

‘Challengers’ın yayınlanan resmi özeti ise şöyle: “Kurgusal tenis yıldızı Tashi Duncan (Zendaya) başarıdan başarıya koşarken Art (Mike Faist) ve Patrick  Josh O’Connor) onun etrafında döner. Bu ikisinden biri onun sevgilisi olurken diğeri ise sonunda kocası olur. Ancak, Tashi bir kariyerin sonunu getiren bir sakatlık geçirdikten sonra zaman ve kıskançlık üçlüyü ayırır.  Tashi artık bir  tenis antrenörü olmaya karar vermiştir. Yıllar sonra Art ve Patrick bir maç için tekrar bir araya geldiğinde, gerçekten ateşli bir rekabet başlar.”

Kadrosunda ayrıca ‘West Side Story’den Mike Faist ve ‘The Crown’dan Josh O’Connor da yer aldığı filmin gelecek ay sinemalarda gösterime girmesi planlanıyordu. Ancak oyuncu ve yazar sendikalarının devam eden grevleri nedeniyle filmin gösterim tarihi Nisan 2024’e kadar ertelendi.

Hollywood Grevi 111 günü geride bıraktı: Z raporu karamsarHollywood Grevi 111 günü geride bıraktı: Z raporu karamsar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.