Zeynep Bastık Times Meydanı’nda

Zeynep Bastık, New York'un turistik noktası Times Meydanı'nda. Ünlü müzisyen, Spotify'ın Equal listesinin kapağını süslerken bir yandan da meydandaki dev led ekranında yer buldu. Daha önce de Melike Şahin, Simge Sağın ve Güneş de dev ekranda yer almıştı.

Kültür Sanat 21 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Zeynep Bastık, New York'un ünlü Times Meydanı'nda.

Zeynep Bastık, Spotify’ın sektördeki kadın müzisyenleri desteklemek için oluşturduğu Equal müzik listesinin kapağında. Müzisyen bugünlerde New York’un ünlü Times Meydanı’nı da süslüyor. Önceki aylarda Melike Şahin, Simge Sağın ve Güneş gibi başarılı müzisyenler de ünlü Times Meydanı’ndaki dev led ekranı süslemişti. Equal tüm dünyada platformun en çok dinlenen listelerinden biri olmayı sürdürüyor.

Zeynep Bastık Eyvah ile Times’da

Dijital müzik platformu Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği Equal müzik çalma listesine Zeynep Bastık, 9 Haziran’da yayınladığı en yeni şarkısı ‘Eyvah’ ile girdi. Geçen ay dinleyiciyle buluşan şarkı, YouTube’da şu ana kadar 1.4 milyon izlenme sayısına ulaştı. Genç müzisyen söz ve müziğini Goko ile birlikte yazdığı yeni şarkısı “Eyvah”ı yayınladığı günden beri dijital platformlardaki listelerin üst sıralarında yer alıyor. Sanatçı, Spotify’da yaklaşık dört milyonluk bir dinleyici kitlesine de sahip.

Zeynep Bastık, sosyal medyada yayınladığı cover çalışmalarıyla adını duyurup büyük bir dinleyici kitlesi edinmişti. 2021 yılında ilk stüdyo albümü ‘Zeynodisco’yu hayranlarıyla buluşturan 30 yaşındaki müzisyen, Spotify’da en çok dinlenen isimler listesinde yer almaya da devam ediyor.

Spotify’ın Equal Müzik Programı’nda yer alarak büyük bir başarıya imza atan Zeynep Bastık, sosyal medya hesabında bu programın bir parçası olmasıyla ilgili olarak Spotify’ın kendisi hakkında yayınladığı Instagram postunu “Güne bu manzarayla başladım” notuyla paylaştı.

Tamino, Gezgin Salon ile Türkiye turnesine çıkıyorTamino, Gezgin Salon ile Türkiye turnesine çıkıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.