Arda Turan Yüzleşme belgeselinde soruyor: Sen mafya babası mısın?

Hayatı iniş çıkışlarla dolu futbol insanı Arda Turan'ın hayatını anlatan 'Yüzleşme' adlı belgesel Amazon Prime'da izleyiciyle buluştu. Turan belgeselde kendi kendisiyle hesaplaşıyor ve samimi açıklamalar yapıyor.

Popüler 16 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Görsel: Amazon Prime

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli isimlerden Arda Turan “Sen mafya babası mısın, bu güç zehirlenmesi ne” diye soruyor. Bu soru kimseye değil, kendine. Arda Turan 40 yaşında üç kala hayatını anlatan belgesel için kamera karşısına geçti ve kendisiyle yüzleşti. Amazon Prime’da başlayan ‘Arda Turan Yüzleşme’ adlı yapımın bir bölümünde iğneyi kendine batırdı.

37 yaşındaki Eyüpspor teknik direktörü Turan pişmanlıklarından bahsederken şarkıcı Berkay ile yaşadığı bar kavgasına da değiniyor. “En yanlış olduğum konu” diye bahsettiği olayla ilgili kendini sorguladığını anlatıyor. Hayatında yükselişi de düşüşü de derinlemesine yaşayan Turan belgeselde kendine “Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor? Bu kadar güç zehirlenmesi nedir” diye sorduğunu anlatıyor.

Önce barda sonra hastanede kavga

Turan’ın bahsettiği olan bundan altı yıl önce İstanbul’da yaşandı. İddiaya göre Arda Turan  Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine iki adam kavga etti, Turan Berkay’ın burnunu kırdı. Daha sonra hastaneye Berkay’a geçmiş olsun ziyaretine gitti. Daha sonra ruhsatsız olduğu anlaşılan bir silahla duvara ateş etti.  Tüm bunlar olurken Arda Turan’ın karısı Aslıhan Turan 8,5 hamileydi.

Arda Turan tacizden yeniden yargılanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.