Bağdat Caddesi’nde kozmetik çılgınlığı: Yüzlerce kişi sabahı bekledi

Ünlü kozmetik ürünler mağazası Sephora, İstanbul Bağdat Caddesin'nde açılacak yeni yeri için ilk 500 kişiye 10 bin liralık indirim çeki vaat edince, yüzlerce kişi geceyi sokakta mağazanın önünde geçirdi. Mağaza bu sabah 11'de açılacak ama izdiham şimdiden çok büyük.

Popüler 11 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sabah 11'de açılacak mağaza önünde yüzlerce kişi bekliyor.

Kozmetik ürünlerin süpermarketi niteliğindeki ünlü mağaza zinciri Sephora, İstanbul Bağdat Caddesinde bugün açılacak yeni dükkanı için çok bilindik bir promosyon kampanyası yaptı, mağazaya girecek ilk 500 kişiye 10 bin lira değerinde indirim çeki vereceğini duyurdu. Bu duyuru insanların daha dün geceden mağazanın önünde birikmesine neden oldu.

Herhangi bir sıra veya düzenin de oluşturulmadığı mağaza önünde daha dün geceden yüzlerce insan birikti. Gelenler, orada sabahlamaya hazırlıklıydı. Piknik sandalyeleri, yiyecek ve içecekler yanlarındaydı.

Mağaza önünde bekleyenler olduğu haberi sosyal medyadan duyulunca kalabalık da artmaya başladı. Mağaza bu sabah saat 11.00’de açılacak ama ön tarafta bir sıra düzeni olmadığı için hem insanların ezilebileceği bir izdiham olması hem de insanlar arasında sen öndesin-ben öndeyim kavgalarının çıkmasından korkuluyor.

Bu ay online alışverişe 400 milyar lira harcayacakmışızBu ay online alışverişe 400 milyar lira harcayacakmışız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.