Bir yıllık Jüpiter etkisi başlıyor: Şans ve bolluk hangi burca nasıl gelecek?

Jüpiter gezegeninin yaklaşık bir yıl sürecek ikizler burcu yolculuğu bu hafta başlıyor. İyimserliğimizi kullanırsak büyüme, gelişme, iyileşme, iyileştirme, bolluk, bereket konusunda her burcun yakalayabileceği farklı fırsatlar var.

Popüler 26 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Jüpiter gezegeninin sembolü yarım daire ve haç işaretinden oluşur ve büyüme, gelişme, iyileşme, iyileştirme, bolluk, bereket ve iyimserlikle özdeştir. Fotoğraf: Shutterstock

Doğum horoskoplarımızda Jüpiter gezegeninin bulunduğu ev büyüme, gelişme, iyileşme, iyileştirme, bolluk, bereketi temsil eder ve iyimserliğimizi kullanmamızı sağlar. Jüpiter gezegeninin bulunduğu ev ve açıları için kadim astrologlar ‘Yaratıcının izleri, Tanrının bizimle iletişime girdiği konular’ demişlerdir. Jüpiter gezegeninin açılarına bakarak gelir sahibi olmamız için gereken koşulları, varlığımızı ve kayıplarımızı görebiliriz. Güzel olanı, iyiliği ve hayallerimizi kucaklamak için yapmamız gerekenleri de hatırlatır. Jüpiter gezegenini haritalarımızda aktif hale getirmek ise tamamen iyiliğe yönelik davranışlarla olacaktır. Jüpiter gezegeninin bir yıl boyunca sunacağı şans ve fırsatları sizin için yorumladım.

♈ KOÇ BURCU

Jüpiter transiti sayesinde dünya görüşünüz geniş, bilgiye aç ve yazım yeteneğiniz artacaktır. Çevre ve sosyal ilişkiler hızlı bir tempoda sürecektir. Edindiğiniz bilgileri ya da maddi gücünüzü artırıp yaymanız çevrenizin genişliği sayesinde olacaktır. Yaptığınız iş konusunda ve hobilerinizi geliştirmek amacı ile birçok kursa gidebilirsiniz. Yabancı dil  öğrenme fırsatları yakalayacaksınız. Yerinde durmayan ve meraklı yapınız nedeni ile birçok yolculuk da yapacaksınız. Kardeş, kuzen gibi akrabalarla ilişkileri sorunsuz yürüyecek onlardan maddi manevi destek alacaksınız. Ayrıca kardeşlerin hayatında da yurt dışı ile alakalı bazı durumlar gündeme gelebilir. Sözlerinizi ve düşüncelerinizi yazıya dökmedeki ustalığınız ortaya çıkar ve yazarlık yolunuzu açarak ün sahibi olmanızı sağlayabilir.

♉ BOĞA BURCU

Jüpiter gezegeninin en kolay anlaşılır anlamı maddi anlamda bolluk ve berekettir. Maddi anlamda şanslar sunacak olan Jüpiter oturduğunuz yerden kalkıp kapınızı çalan şansları karşılamanızı söyler. Sizi oldukça eli açık biri yapar. Jüpiter etkisi ile aşırı para harcama eğilimi ve gereksiz alışverişler de artar. Fakat bir şekilde maddi anlamda korunduğunuzu hissedip verdikçe çoğalacağınızı düşünürsünüz ve bu tez de yanlış değildir. Evi, iş yeri hiçbir zaman kullanmayacağınız gereksiz eşyalarla doldurmamaya çalışın. Hediye vermeyi çok sevdiğiniz için kendiniz için aldığınız hiç kullanmadığınız birçok eşyayı da başkalarına verirsiniz. Ev, araba, işinizi genişletmek ya da para ile ilgili istediğiniz her şeye odaklandığınızda Jüpiter bu imkanları size kolaylıkla sunacaktır. Nelerden gelir sahibi olacağını çok iyi bileceksiniz. Jüpiter istenileni elde etmeye fırsatlar yaratır. Bu arada maneviyatınızı unutmayın.

♊ İKİZLER BURCU

Çok zorlandığınız durumlar yaşasanız da son anda görünmez bir güç tarafından korunacak ve sizi sıkan, üzen, zorlayan koşulları ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Doğuştan olgun, filozof, ilham sahibi ve iyi kalpli yönleriniz ortaya çıkacak. İyimserliğiniz ve cömertliğiniz maddi anlamda verdikçe çoğalacağınız inancınızı artırır ve genellikle de böyle olur. Hayatınızdaki olumlu olayların gelişmesine merhametiniz katkı sağlar. Hayatla, çevreniz ile her şeyden önce kendiniz ile barışık olacaksınız. Olumlu enerjiyi kolaylıkla depolar ve etrafınızdaki kişilerle de paylaşacaksınız. Jüpiter güneşinizle kavuşum yaptığından başınıza gelebilecek her tür kaza ve sıkıntıdan sizi koruyacaktır. Başkaları üzerinde de önemli izler bırakır, sözünüzü dinletir, fikirlerinize destekçiler kolaylıkla bulabilirsiniz. Size yardımcı olacak görevli kişiler maddi, manevi gelişiminiz için fayda sağlayacaktır.

♋ YENGEÇ BURCU

Jüpiter transiti sayesinde bakış açınız geniş, öğrenme ve öğretme arzunuz da artacaktır. Sadece okumakla yetinmez ilginizi çeken konularda geniş bir araştırmaya girersiniz. Çok insanla konuşur ve bizzat gezip görerek de ufkunuzu genişletme çabasında olursunuz. Geçmişte eğitim ile ilgili yarım kalmış bir şeyler olsa bile Jüpiter bu eksiklikleri gidermek için elinden geleni yapacaktır. Ve yine din, yabancı diller, psikoloji, metafizik ve astroloji en çok öğrenme ve öğretme yeteneğinizin olduğu konular olacaktır. Jüpiter basın, medya gibi konuları da ilgilendirdiği için bu konulara da alakanız artacaktır. Bu tip konular da hiç uğraşmadan olaylar pozitif olarak gelişir. Düşünce sınırlarınızı aşacak, bilgileriniz akacaktır. Yaklaşık bir yıl boyunca birçok yurt dışı yolculukta gündeme gelecektir. Yurt dışı bağlantılı kişiler hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda önemli roller üstlenebilir.

♌ ASLAN BURCU

Jüpiter desteği sayesinde mesleki anlamda büyümenin ve ün sahibi olmanın yollarını bulursunuz. Kariyeriniz, sosyal statünüz ve profesyonel iş hayatınız ön plana çıkacaktır. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın o işle uğraşan diğer kişilerin arasından sıyrılacaksınız. Tüm bilgi birikiminizi başarmak için kullanırsınız ve sonuç ilerlemek olur. Yaptığınız iş konusunda kısa sürede dikkat çekip başa geçmeniz diğer kişilere göre daha kolay olur. Terfi, sosyal yükseliş ve mesleğinizde saygı duyulması kolaylıkla oluşacaktır. Yabancı kişiler ve yurtdışı bağlantılı kişiler veya işler gündeme gelebilir. Daha iyi bir işe geçiş yapmak ve yeni iş teklifleri de her zaman siz başvurmadan gerçekleşir. Bu iş konuları hukuk, yüksek eğitim, seyahat, filozof, ilaç, tedavi, sigortacı, yabancı diller, Sosyal Hizmetler, siyaset, tüccar, eğitim sektörü ve basın yayın gibi konular olabilir. Yaptığınız hiçbir şeyi sadece yapmak için yapmaz büyük bir idrak içinde olmaya çalışırsınız.

♍ BAŞAK BURCU

Umutlarınıza, ideallerinize, hayata dair beklentilerinize odaklandığınız zaman hayallerinizi Jüpiter hayatınıza taşıyacaktır. Çok istediğiniz halde gerçekleşmeyen isteklerinizin aslında hayrınıza olduğunu tevazu içinde kabul eder, değişime açık olursunuz. Artık gerçekleşmeyen hiçbir şey sizi üzemez. Arkadaşlarınız hayatınızda önemli rol oynar. Onlardan yardım ve destek siz istemeden gelir. Dostlarınız her dinden, her ülkeden olabilir. İnsanlar arasında ayrım yapmazsınız. Belli gruplara girecek, gruplarda lider olma fırsatları yakalayacaksınız. Sosyal çevreniz aktif olacak ve reformist bir yapıda belli bir grup içinde dünyaya dair ya da grubun ilgilendiği konuda olumlu değişikler yapacaksınız. Sosyal organizasyonlar, dernekler, kulüpler, yardım cemiyetlerinde başrol siz istemeseniz dahi size verilecektir.

♎ TERAZİ BURCU

Jüpiter ruhsal dünyanızın karışmaması için psikolojinizi her koşulda korumaya odaklı çalışacaktır. Ruhsal dünyanızı diğer insanlardan daha kolay formatlar ve bozuk psikolojiye sahip olmazsınız. Bunun ne kadar önemli olduğunu ve şanslı olduğunuzu anlayana kadar psikolojisi bozuk birçok kişi de sorunlu mıknatısınız varmış gibi etrafınızda olacaktır. Bilinçaltı karışık, ruh sağlığı bozuk birçok kişiye psikolojik destek vereceksiniz. Hayatınızda zorlandığınız konularda size rehberlik yapacak olan kişiler de hayatına girecek ve sorununuzu ortadan kaldırmak için gerekeni severek yapacaklardır. Başkaları size destek verdikçe siz de karşılıksız yardımlara odaklanır birilerinin elinden tutmanın verdiği içsel huzuru derinden hissetmeye başlarsınız. Sezgilerinizde artış olur, adeta insanların yüzlerine bakarak düşüncelerini okursunuz. İlginç ve uyarıcı rüyalarınız da yol göstericidir.

♏ AKREP BURCU

Jüpiter etkisi ile miras konuları gündeme gelebilir. Sizin miras potansiyeliniz olmasa dahi başkalarının gelirinden faydalanma fırsatları yakalarsınız. Hiç düşünmediğiniz durumlar ve beklentide olmadığınız kişilerden şanslar elde etmeniz olasıdır. Hayatınıza aldığınız her insan gelirinizin artması için kendileri kazanıyormuşçasına art niyetsiz çabalar gösterirler. Mistik, doğaüstü, dinsel, ruhsal konular ve farklı inanç sistemleri ile ilgilenmeye başlarsınız. Dualarınız ve beddualarınız gerçekleşir. İş ilişkileri konusunda sürekli olarak yeni projeler gündeme gelir ve uzun vadede yüklü bir gelir sağlayacak türdedir. Yardım talep ettiğiniz her konuda insanlar desteğini esirgemez ve son güçlerine kadar yanınızda olduklarını gösterirler. Sıkıntılar, bunalım ve stres hayatınızda uzun vadeli olmaz. Pozitif özelliklerinizi öne çıkarır ve olgunlaşma yolunda adımlar atar, farkındalığı yüksek biri olursunuz.

♐ YAY BURCU

Jüpiter gezegeninin etkisi ile evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkar. Müstakbel eşiniz iyimser, güler yüzlü ve iri bir görünüme sahip olabilir. Ayrıca yurt dışı bağlantısı da olacak ve onun sayesinde siz de yurt dışı imkanları yakalayabileceksiniz. Yaklaşık bir yıl boyunca ortak işler de hayırlı olacaktır. Sizi zorlayan hukuksal sorunlarınız da mahkemeler lehinize dönecek, sorunlar kolaylıkla çözümleneceği gibi size karşı düşmanlık düşünen kişilerde kendi kuyularına düşecek ve zaman içinde af dileyerek dost olmayı isteyeceklerdir. Jüpiter gezegeninin transiti boyunca yapılan ortaklık ve evlilikler oldukça sağlam olur. İlişkiniz huzur, mutluluk getireceği gibi ilişki içinde çiftlerin maddi anlamda genişlemesini ve birbirine şans getirmesini de sağlar. Hayal ve isteklerinizin oluşması ile tamamen yapıcı davranışlar sergileyeceksiniz.

♑ OĞLAK BURCU

Her türlü iş veya sorumluluk için oldukça istekli olacaksınız. Jüpiter transiti bazı sağlık sorunları yaratabilir. Ellerinizde, kollarınızda sinir sıkışması, kist, miyom gibi sağlık sorunlarına yatkınlık yaratır. Jüpiter iyileşmeniz için yapmanız gerekenleri de hatırlatır. Bu gezegenin şifalarından yararlanmak için öncelikle kötü duygulardan arınmak gerekecektir. Size kötülüğü dokunan kişileri affetmek, geçmişi unutmasanız bile acılarınıza elveda demek, başkasının mutluluğuna sevinmek, negatif duyguları geride bırakmanız Jüpiter gezegenini olumlu olarak aktif hale getirir. Evren size sağlığınızı gönderirken negatif düşüncelerle hayatınıza blokaj koymamanızı ister. Jüpiter gezegeninin bir olumsuz tarafı da kilo alma eğilimini artırmasıdır. İş hayatı konusuna baktığımızda özellikle yurt dışı bağlantısı olan işlerle uğraşmaya sebep olabilir.

♒ KOVA BURCU

Jüpiter gezegeni güçlü etkisini yaratıcı ifade ve sanatsal yeteneklerinizi artırıp kendinizi gösterebilmenize fayda sağlar. Eğlenmek ve sosyal aktiviteler içinde bulunmakla kendinizi yeniler ve negatif enerjinizi kolaylıkla atabilirsiniz. Aşk konuları ve çocuklar yaşamınızda öne çıkan konular olacaktır. Hayatınıza giren insanlar sizden tamamen farklı bir geçmişe sahip farklı inanışları olan ya da yabancı uyruklu kişiler olabilir. Jüpiter olumlu etkileri olan bir gezegen olmasına rağmen aşk sayısını da artırabilir. Çocuklarınız ile olan ilişkileriniz karşılıklı gururlanma, sevgi sunma ve paylaşımlar aracılığı ile çoğalır. Jüpiter kök salma, aile olma ve yuva kavramının önemini de derin bir şekilde hissettireceğinden evliliğe ve yuva kurmaya geçmişe oranla daha meraklı olacaksınız. Ayrıca kardeşinizin de para kazanma potansiyeli bir hayli artacaktır.

♓ BALIK BURCU

Jüpiter transiti sayesinde eviniz, aileniz, mal ve mülklerinizin genişleyeceği alanlardır. Hayalini kurduğunuz taşınmaz mallara kolayca sahip olabilirsiniz. Doğduğunuz ülkenin dışında başka ülkelerle alakalı olumlu gelişmeler yaşanır. Mal varlığınızın artması kibir yaratmaz aksine kendinizde olanı yakınlarınız ve dostlarınız ile paylaşmayı çok seversiniz. Size kötülüğü dokunan kişileri affetmek, geçmişi unutmasanız bile acılarınıza elveda demek, başkasının mutluluğuna sevinmek, negatif duygularınızı geride bıraktığınız takdirde her anlamda korunup kollanacağınızı bilirsiniz. Evren isteklerini gönderirken negatif düşüncelerle hayallerinize blokaj koymazsınız. Aileniz ile birbirinize karşı maddi ve manevi olarak tam destek halinde olursunuz. Sizin için hayattaki en büyük zenginlik aile bütünlüğü ve yakınlarınızın sağ ve sağlıklı olmalarıdır.

Bana burcunu söyle, sana milyarder olup olmayacağını söyleyeyim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.