Cem Yılmaz’ın yeni aşkı: Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, ruhum okşandı

Cem Yılmaz'ın geçen hafta Instagram hikayesinde "topuklu çizmesini" paylaştığı gizemli kız arkadaşı ortaya çıktı. Yılmaz’ın kalp emojisi koyarak da aşkını ilan ettiği kişi pilates hocası Necla Karahalil.

Popüler 3 Mart 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı 37 yaşındaki Necla Karahalil

Cem Yılmaz’ın beş parmağında beş marifet var. Komedyen, yazar, yönetmen, oyuncu, hatta amatör yapay zeka ressamı.

Şubat ayında yeni stand-up gösterisine başlayan Yılmaz’ın kalbi epeydir boştu. Boşandıktan sonra çiçekten çiçeğe konan, hatta bir dönem çapkınlıklarıyla ön plana çıkmaya başlayan Cem Yılmaz’ın adı uzun zamandır bir kadınla anılmıyordu veya en azından kamuoyu bilmiyordu.

Ama geçen hafta ilginç ve şifreli bir gelişme yaşandı. Cem Yılmaz, çok takipçili Instagram hesabında bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta sivri topuklu bir kadın ayakkabısı ile Cem Yılmaz’a ait olduğu varsayılan bir erkek ayakkabısı birbirine değiyor, hatta neredeyse kalp işareti yapıyordu.

Dınınınınnn… Ne oluyordu? Cem Yılmaz’ın hayatında yeni bir kadın mı vardı?

Ama bu soruya sadece siyah renkli iki ayakkabıya bakıp cevap vermek imkansızdı.

Fakat dün, tamamen ilgisiz ve aslında magazincilerin bile izlemediği bir başka Instagram hesabından yapılan bir paylaşım, Cem Yılmaz’ın yarattığı büyük gizemi çözdü.

Tanınmamış ve bilinmeyen Instagram hesabının sahibi @neclakarahalil’di. Hesap, daha önce Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğrafı aynen paylaşıyordu ve altında da “Şubat gibi şubat. Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı” notu yazılıydı. Aslında bu halde kalsa yine kimsenin haberi olmayacaktı ama derken Cem Yılmaz bu fotoğrafın altına bir kalp bırakıverdi.

Yani, magazin diliyle söyleyecek olursak ‘Cem Yılmaz aşkını ilan etti.’

Peki kim Necla Karahalil? Hemen herkes onun sosyal medya hesaplarına saldırdı. Şimdilik bilinenler şunlar: Necla Karahalil 37 yaşında ve pilates hocası.

Belinden sorunları olan, daha önce fıtık ameliyatı geçiren Cem Yılmaz’ın düzenli pilates yapması onun sağlığı açısından çok önemli aslında. Ve anlaşılan pilates sırasında hocasına da gönlünü kaptırmış Yılmaz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.