Cem Yılmaz sevgilisinin ailesiyle tanıştı; Birce Akalay evlilik yolunda

Kim 800 bin liraya yüz gerdirme ameliyatı yaptırdı? İki kilo altın alan ünlü kim?. Hangi aşklar evliliğe gidiyor?.. 8 dedikodu 8 cevap... Haftanın magazin haberlerini kaçırmayın.

23 Mart 2024
Aşkları Şubat ayında başlayan iki ünlü çift: Cem Yılmaz - Nejla Karahalil ve Birce Akalay-Hakan Kurtaş

1. Cenk Eren ile Selen Görgüzel yüzlerine tam olarak ne yaptırdı, kaç lira harcadılar?

Cenk Eren (solda), Selen Görgüzel

Ramazan nedeniyle sahne işlerine bir ay ara veren ünlüler estetiğe koştu. Cenk Eren ‘derin yüzme germe’ olarak da tabir edilen 4.5 saatlik bir operasyonla yüzünü ve gıdısını gerdirdi. Biraz da çene yaptırdı. Bu gençlik operasyonuna 800 bin lira ödemiş. Selen Görgüzel’in tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı ameliyatı dokuz saat sürmüş. 700 bin liraya mal olan ameliyatı için “Sonuçtan memnunum, 70’e kadar idare ederim” diyor. Seda Sayan da bu arada yüzüne yine sünnet derisi enjekte ettirdi.

2. Yeni aşıklar Cem Yılmaz-Necla Karahalil ile Birce Akalay-Hakan Kurtaş cephesinde neler oluyor?

Cem Yımaz ve Necla Karahalil’î HaberTürk görüntüledi.

Cem Yılmaz ile sevgilisi Necla Karahalil’in ilişkisinin evliliğe doğru gittiği konuşuluyor. Yemek videolarıyla tanınan, pilates hocası Necla Karahalil, Cem Yılmaz’ı memleketi Tekirdağ’da ağırladı. Ailesi ve yakınlarıyla tanıştırdı. Cem Yılmaz da ‘Neco’ diye takıldığı sevgilisini ailesiyle bir araya getirmiş. Birce Akalay ile sevgilisi Hakan Kurtaş da, Bodrum tatillerinde birbirlerinin aileleriyle tanıştı. Onlar için de “Evlilik kararı aldılar. Sürpriz nikah olabilir” deniliyor. Her iki aşkın şubatta başladığını da belirtelim.

3. Can Yaman’ın, İtalya’daki kaşesi kaç bin euro’ya çıktı?

Can Yaman

Can Yaman aylardır hazırlandığı ve 10 kilo verdiği ‘Sandokan’ dizisi için 22 Nisan’da, İtalya’da kamera karşısına geçiyor. İtalyan RAI’de yayınlanacak ve üç sezon sürecek 40 milyon euro’luk yapımdan bölüm başına 5.5 milyon lira alacak. İtalyan basını kendisinden “İlk kez bir Türk oyuncuya bu kadar büyük bir yatırım yapıldı” diye söz etti. Bu arada İtalya’ya üç yıl önce yerleşen Can Yaman kaşesini ikiye katladı.

4. Mert Ramazan Demir sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun evine taşındı mı?

Sosyal medyanın pek ilgilendiği bu konuya da açıklık getirelim. Mert Ramazan Demir haftanın sadece iki üç günü sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun, Boğaz’a nazır dairesinde kalıyor. Cihangir’deki evini de kapatmadı. Tek sıkıntısı; evinin yerinin çok fazla deşifre olmasıymış. Her an taşınabilir. Çünkü arkadaşlarına ev baktığını söylemiş.

5. Sezen Aksu’ya tam olarak ne oldu?

Sezen Aksu’nun özel bir hastanenin kafeteryasında çekilmiş fotoğrafı hayli merak uyandırdı. Çünkü arkadaşı Emel’in paylaştığı bu karede Aksu’nun kolunda hastane bilekliği vardı. Emel “Rutin kontrol, sonuçlar temiz” dedi. Ancak sadece yatan hastalara takılan bant şu iddiaya da neden oldu: “Panik atak rahatsızlığı bulunan Sezen Aksu kontrol altına alındı.” Sanatçı iki ay önce de Covid atlatmış.

6. Ebru Gündeş’in hamilelik dedikodusu nasıl çıktı?

Geçen ay, iş insanı Murat Özdemir’le evlenen Ebru Gündeş’in 4.5 aylık hamile olduğu iddiası aldı yürüdü. Gündeş konser takvimini yayınlayarak hamile olmadığının altını çizdi. Çünkü ortaya atılan o iddiaya göre; temmuzda doğum yapması gerek. Oysa ki temmuz, art arda sahneye çıkacağı dönem. Dedikodunun çıkma nedeni evlilik kararını çok hızlı almış olmaları. Böyle olmasını Murat Bey istemişti.

7. Engin Polat’ın cezaevi fotoğrafı gerçek mi?

5 Kasım’dan bu yana eşi Dilan ve babası Sezgin Polat’la cezaevinde olan Engin Polat’ın içeride sakal bıraktığı, namaz kılmaya başladığını öğrenmiştik. Şimdi de sosyal medyada Polat’a ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf dolanıyor. ‘Gerçek mi, sahte mi?’ tartışması iki gün sürdü. Sonunda sahte olduğu ortaya çıktı.

8. Ekonomiste danışıp 1.5 kilo altın aldı

Altının hızla değer kazanması bazı ünlülerimizi de harekete geçirdi. Bir kadın şarkıcımız, 10 gün önce Youtube’da programlar yapan ekonomist arkadaşına telefon açıp, danışmanlık istemiş. Ekonomistin “Bu aralar altına yatırım yapın” cevabı üzerine iki kilo altın almış. Bu arada ünlüler arasında meşhur ekonomistlerden danışmanlık almak pek revaçta. Örneğin, milli voleybolcu Zehra Güneş, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan finans dersleri almıştı. Nasıl almasın ki, servetinin dört milyon dolar olduğu konuşuluyor. Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Tarkan gibi yıldızlar da ekonomistlere düzenli danışıyor.

Birce Akalay, Hakan Kurtaş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.