Demirtaş’tan Avşar’a ‘simit’ tavsiyesi, ünlülerin yatak odası sırları, estetik kazaları

Magazin gündemine polemikleri, estetikler ve yatak odası itirafları damga vurdu. Buna bir de nesli tükenmekte olan Vikunya tüyünden yapılan kaban eklendi. Ama sosyal medyada linci öyle seviyoruz ki yorumlar o kabanı vitrinden indirmeyi başardı!

18 Ocak 2024
Hülya Avşar'ın "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum" açıklamasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş'dan cevap geldi: "Simit ye!"

Hülya Avşar “Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması önemli. Mutluluk budur” dedi. Bu sözler X’de bir anda TT oldu. Ekonomist, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’dan da şöyle bir yorum geldi: “Simit ye.”

Avşar, 2021’de “Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ diyorlar. Gerekirse simit yenecek” demişti. Bu da, Avşar’a ilk ve en büyük lincini yaşatmıştı.

Ne kazanıyor, ne kadar yardımda bulunuyor?

Hülya Avşar’ın ne kadar tutumlu olduğunu, parasını çok iyi değerlendirdiğini, özellikle gayrimenkul konusunda akıllı yatırımlar yaptığını, buraya not düşelim. Sahnesi 1.5 milyon lira, reklam ücreti 30 milyon lira olan Avşar’ın bir sonraki ekonomi gündemi rahatlıkla ‘Nasıl kazanılır?’, ‘Nasıl yatırım yapılır?’ olabilir.

Bu arada “O kadar kazanca biraz da etrafa yardım et” diyenleri de aydınlatalım. Avşar’ın her ay burs verdiği 30 öğrenci, aylık düzenli bağış yaptığı üç vakıf var. Ayrıca her iş sözleşmesine ‘2 kişiyi işe aldırma’ maddesi koydurtuyor.

O kaban vitrinden kalktı, peki kim aldı?

Nesli tükenmekte olan Vikunya kürkünden yapılan 1 milyon 321 bin 920 liralık kabanın akıbeti ne mi oldu? Vitrinden kalktı!

Nesli hızla tükenmekte olan Vikunya tüyünden yapılan bir kaban, İstinye’deki bir AVM’de 1,321,920 liraya alıcı bulmuştu. Haberin ardından o mağazaya “Kabanı yakından görmek istiyoruz” diye gidenler olmuş. Vitrinde göremeyen içeri girip “Dokunup bakabilir miyiz” diyormuş. Rahatsız olan mağaza, diğer iki kabanı özel bir bölüme korumaya almış. Kabanı alan kişinin ismi saklanıyor. İddiaya göre; merak edilen bu kişi Ortadoğulu bir turist.

Rafet gülüyor, Gökhan Özen kızgın

Botokslu yüzüyle şaşırtan Rafet El Roman “Pişmanım, bir daha da yaptırmam. Gaza geldim, ama sonuç fena! Karizmam gitti, mahvoldum” dedi. Dolgulu yanaklarıyla şok eden Gökhan Özen ise yüzüne hiçbir şey yaptırmadığını söyledi. “Yüzünü ne hale getirdin” yorumlarına da “Moralimi bozamazsınız, estetik iddiası bir iftira” dedi.

Rafet El Roman memnun olmadığı botokslu yüzüyle barıştı. Ama Gökhan Özen çok kızgın!

Popçunun bazı yorumları sildiği, engellediği, bu konuda çok kızgın olduğu söyleniyor. Öyle ki bazılarına dava açmayı bile düşünmüş. Mustafa Sandal ve Hakan Peker de estetik sorularına çok kızıyor. Bu arada 70’li yıllarda doğan ünlü bir erkek popçumuz botoks-dolgu işine girmek üzereydi. Rafet El Roman ve Gökhan Özen’in lincini görünce Ulus’taki doktorunu arayıp “Biraz erteleyelim” demiş.

Dolgu yüzünden iş kaybetti

Ünlü kadınlar arasındaki estetik furyasında duyduğumuz bir haberi de hemen aktaralım. Yaşı 20’lerin sonunda olan bir kadın oyuncumuz, dudak ve burun estetiği oldu. Buna bir de dolgu ve botoksu ekledi. Böylece eski halinden eser kalmadı. Operasyonlardan hemen önce bu sezon başlayan iddialı bir yapımla anlaşmak üzereydi. Ancak yapımcı estetikten önce anlaştığı kadın oyuncuya “Artık çalışmamız mümkün değil” demiş. Oyuncumuz iki gözü iki çeşme ağlıyor. Dahası dolgularını erittirme kararı aldı. Ama küçücük kalan burnu ne olacak bilinmez!

Yeni gündem: Yatak odası sırları…

Wanda Nara, Didem Soydan ve Nilperi Şahinkaya’nın yatak odası sırları hala konuşuluyor. Bu açıklamalar yeni bir gündemi de doğurdu

Galatasaraylı futbolcu İcardi’nin eşi Wanda Nara’nın, İcardi’yi nasıl tavladığına dair açıklamaları sosyal medyayı salladı. Wanda bir Youtube programında şunları söyledi: “İcardi ile arkadaştık. Ona kız arkadaşlarımı ayarlardım. Bir gün eşim Maxi ile onu teknemize davet ettik. Eski kocam yanımdayken Icardi’ye göz koydum. Bekar evinde birlikte olduk. Benden sonra 200 kadının geçtiği o yatağı işe yaramaz hale geldi.”

Model Didem Soydan da bir Youtube programında “Benim için erkekler ikiye ayrılır. Yatmak istediklerim ve ilişki yaşamak istediklerim” dedi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya ise yine Youtube’da “Yatakta kelepçeye evet” açıklamasıyla gündeme geldi. Peki bu itiraflar ‘tık’ alıyor mu? Elbette alıyor. Ve magazin dünyasında yeni bir gündemi doğuruyor: ‘Ünlülerin Yatak Odası Sırları…

Kalça dansında neye takıldılar?

Berrak Tüzünataç kalça ölçülerine kafayı takanlara cevap verdi: “Görüntümle ilgilenmeyin, kendi gündeminize bakın. Ben halimden memnunum.”

Bugünlük gündemi Berrak Tüzünataç’ın kalça dansıyla kapatalım. Oyuncu, ‘Lohusa’ filminin galasına giderken giydiği transparan tulumla dans ettiği anları paylaştı. Öyle yorumlar aldı ki, kendisi bile şaşırdı! Sonunda dayanamadı, “Poponun büyümeye ihtiyacı var” diyen bir takipçisine “Bana yetiyor, sen kendininkini büyüt” diye cevap verdi. Ve şöyle devam etti: “8 yıldır bu kilodayım, çok da memnunum. Kendime gözüm gibi bakıyorum. Neden bir grup insan kendi gündemlerini bırakıp görüntümle ilgileniyor ki? Hayatta daha önemli şeyler var.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.