Doğaya kaçtılar: Karavanda konuk ağırladılar

Oyuncu çift Ece Dizdar ve Serdar Orçin’in karavanla çıktıkları yaz tatili renkli anlara sahne oldu. Çift bir süredir aşk yaşayan usta oyuncular Hatice Aslan ve Mahir Günşiray’ı karavanlarında ağırladı.

magazin 20 Temmuz 2026

Geçen yıl haziran ayında nikâh masasına oturan Ece Dizdar ve Serdar Orçin yaz aylarını karavanla gezerek geçiriyor. Ünlü çiftin tatil rotasına bu kez oyuncu dostları Hatice Aslan ve Mahir Günşiray konuk oldu.

Keyifli buluşmadan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Dizdar, takipçileriyle bu özel anları paylaştı.

Ece Dizdar, fotoğraflara “Karavanda aile var, güzellerim gelmiş bugün” notunu düştü.

Şubat ayında ilişkilerini duyuran Hatice Aslan ve Mahir Günşiray’ın aşk hikâyesi de dikkat çekmişti. İkili 40 yıl önce üniversitede sınıf arkadaşı olduklarını açıklamıştı.

Mahir Günşiray ilişkilerinin nasıl başladığını anlatırken, WhatsApp’taki sınıf grubunda yelkenli teknesi olduğunu ve arkadaşlarını davet ettiğini söylemişti. Hatice Aslan’ın bu davete olumlu yanıt vermesiyle başlayan süreç, zaman içinde aşka dönüşmüştü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.