Dwayne Johnson “The Rock” kraliyet ailesinden mi geliyor!

“The Rock” lakaplı oyuncu ve iş insanı Dwayne Johnson Paris’te bir müzede sergilenen balmumu heykelinin ten renginin değiştirilmesini istedi.

Popüler 24 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Profesyonel güreş kariyerinden sonra oyunculuğa geçen ve dünyanın en çok kazanan aktörleri arasına giren Dwayne Johnson, 16 Ekim’de Paris Grevin Müzesi’ne eklenen balmumu heykelin ten renginin kendisini yansıtmadığını düşünüyor ve değiştirilmesini istiyor.

Dwayne Johnson. Fotoğraf: Wikipedia

Heykelin renginin Johnson’ınkinden çok daha açık olduğunu ilk dile getirenlerden biri, komedyen James Andre Jefferson Jr. oldu. Komedyen sosyal medyasında paylaştığı videoda, “The Rock hayatında bir gün bile güneş görmemiş gibi duruyor… The Rock değil David Beckham gibi, sanki Kraliyet ailesinin bir üyesi. Kendisini Google’da arattınız mı acaba” diye sordu.

Dwayne Johnson videoyu yeniden paylaşarak onayladığını gösterdi ve “Balmumu figürümün ten rengimden başlanarak düzeltilmesini isteyeceğim” dedi ve ekledi: “Bir dahaki sefere Paris’e geldiğimde, oraya uğrayıp kendimle bir içki içeceğim.”

BBC’nin haberine göre heykeli yapan Stéphane Barret çalışırken fotoğraf ve videolardan yararlandı. Ancak ortaya çıkan sonuç müzeyi de çok memnun etmemiş olacak ki yetkililer “Dwayne Johnson haklı, biz de fark ettik ve mümkün olan en kısa sürede düzelteceğiz” dedi.

Dwayne Johnson Kanada’nın güney doğusundaki Yeni İskoçya bölgesinden siyahi bir babayla Avustralya kıtasında bir adalar topluluğu olan Samoa’lı bir annenin oğlu.

Michelle Obama da beğenmemişti

(Soldan sağa) Michelle Obama’nın eski heykeli, kendisi ve yenisi

Heykelinden memnun olmayan tek ünlü The Rock değil. Dünyanın farklı müze ve galerilerinde balmumu heykelleri bulunan eski ABD first lady’si Michelle Obama 2010’da Madame Tussauds’ya konan heykelini beğenmemişti. Özellikle saç stilinden ve gülüşünden memnun olmayan Obama’nın heykeli düzeltilerek 2013’te tekrar sergilenmeye hazır hale getirilmişti.

Oscar ödüllü Julia Robert’ın heykeli (solda) ve kendisi. Yıldız oyuncu dalgalı saçları ve kocaman gülüşüyle hafızalara kazınsa da biraz “tuhaf” görünüyor 

Belçika'da Barış Manço heykeli dikiliyorBelçika’da Barış Manço heykeli dikiliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.