Gonca Vuslateri: Çocuğumun babası devlet memuru, hiç ortak yanımız yok

Yedi aylık hamile oyuncu Gonca Vuslateri, Ceyda Düvenci'nin NTV'de sunduğu 'Bambaşka Sohbetler'e katıldı, annelik heyecanını ve bebeğinin babasını anlattı, 'Hiçbir ortak yanımız yok' dedi.

Popüler 21 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Gonca Vuslateri bebeğine 'Asya' ismini koymayı düşünüyor. Fotoğraf: NTV

İlk bebeğini dünyaya getirecek olan 37 yaşındaki Gonca Vuslateri NTV’de yayınlanan ‘Bambaşka Sohbetler’ programında Ceyda Düvenci’nin konuğu oldu. Dostlukları eskiye dayanan ikili Vuslateri’nin annelik heyecanını konuştu.

Ceyda Düvenci eski dostu Gonca Vuslateri’yi ‘Bambaşka Sohbetler’ programında ağırladı. Fotoğraf: NTV

Gonca Vuslateri Ceyda Düvenci’nin bir sorusu üzerine bebeğinin babasının adının Levent, işinin devlet memurluğu olduğunu söyledi. Vuslateri ilişkisini “Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok” diye anlattı.

Gonca Vuslateri hamile olduğunu geçen hafta gösterime giren Zaferin Rengi filminin çekimleri sırasında öğrenmişti. Sanatçı geçen aydan beri Youtube’da ‘Hazır Değilseniz Başlayalım’ adlı sohbet programını hazırlıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.