Jennifer Bennifer’ı barıştırmaya çalışıyor

Ben Affleck'ten 2018'de boşanan Jennifer Garner, Jennifer Lopez'le evliliğinde sorun yaşayan eski eşine destek oluyor.

Popüler 22 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
2023 Grammy Ödülleri'nde Ben Affleck'in sıkıntılı hali dikkat çekmişti. 'Bennifer' çiftinin barışması için uğraşanlardan biri de Affleck'in eski karısı Jennifer Garner

İki yıldır evli olduğu Jennifer Lopez’le arası bozuk olan Ben Affleck’e eski karısı Jennifer Garner’dan destek geldi. Magazin sitesi Six Page’in haberine göre Garner üç çocuğunun babasının Lopez’le yeniden mutlu olması için çalışıyor. Garner yakınlarına Affleck’in mutluluğunu önemsediğini ve şöhretin çiftin ilişkisine nasıl bir yük getirebileceğini anladığını söylüyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in evliliği iki yılık da olsa aşkları 20 küsur yıl öncesine gidiyor. Çift 2002 yılında sürpriz şekilde nişanlanmış, büyük aşk yaşamıştı, ama evlenmeden ayrılmışlardı. 20 yıl sonra yeniden bir araya geldiler ve bu kez evlendiler.

İki yıllık rüyadan uyandı

Söylentilere göre Ben Affleck rüya gibi iki yıl geçirdi, ancak son dönemde bu ilişkinin açmazlarını fark etmeye başladı. Çift son zamanlarda birlikte çok az fotoğraf veriyor, Ben Affleck ayrı evde yaşıyor.

Evler ayrıldı, gönüller hâlâ bir mi: JLo ve Ben Affleck boşanacak dedikodusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.