Kate Middleton’ın fotoğrafını dört ajans geri çekti: Üzerinde oynanmış

Dört ajansın servis ettiği fotoğrafı geri çekmesinin ardından prenses Kate hakkındaki spekülasyonlar yeniden hız kazandı.

Popüler 11 Mart 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Galler Prensesi Kate Middleton’ın geçirdiği ameliyat sonrası hakkındaki spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Şimdi de aralık ayından bu yana servis edilen ilk fotoğrafının dört uluslararası ajans tarafından geri çekilmesi soru işaretlerini beraberinde getirdi.

16 Ocak’ta geçirdiği ameliyat sonrası Middleton ilk resmi fotoğrafını yayınlamıştı. X’teki hesaplarından yayınlanan fotoğrafta Middleton iki aydır iyi dilek ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti. Üç çocuğuyla birlikte kameranın arkasındaki prens eşine gülümseyen prenses İngiltere’de mart ayında kutlanan Anneler Günü mesajını da iletti.

Ameliyatı sonrası sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda detaylara yer verilmemesi ve Prenses Kate’in 31 Mart’taki Paskalya Bayramı’na kadar görevlerine ara vereceğinin duyurulması spekülasyonlara neden oldu. Prenses nerede, neden bu kadar uzun süren bir nekahat dönemi geçiriyor, sağlık durumu gerçekten iyi mi…

Pazar günü X’te yayınlanan fotoğraf bir kısmı komplo teorilerine dönüşen endişelere cevap niteliğinde olacaktı. Ancak Reuters, Getty , AFP, ve Associated Press’in fotoğrafı servis ettikten sonra geri çekmesi istenen etkinin tam tersini yarattı. Ajanslardan Reuters ve AP abonelerine fotoğrafın kullanılmaması uyarısıyla birlikte üzerinden oynandığı gerekçesini de sundu. Çiftin ortanca çocuğu Prenses Charlotte’ın sol elinin görüntüsüne işaret edildi.

Sosyal medya kullanıcılarının da gündemine aldığı fotoğrafla tüm dikkatler yeniden Prenses Kate’in üstündeyken Kensington Sarayı önce konuyla ilgili görüş vermeyi reddetti.

Ancak Saray olayın daha fazla büyümesini göze alamamış olmalı ki Prenses X’teki hesaplarından bir açıklama yaptı. Her amatör fotoğrafçı gibi fotoğraflar üzerinde deneysel düzeltmeler yaptığını söyleyen Middleton “Dün paylaştığımız aile fotoğrafının neden olduğu karmaşa için özür dilerim” ifadelerini kullandı. Prenses paylaşımda ayrıca “Umarım güzel bir Anneler Günü geçirmişsinizdir” diyerek fotoğrafın amacını hatırlattı. Bu vurgu, Prenses Kate’in fotoğraf paylaşımının ardından olayların büyümesine dair rahatsızlığını ima ettiği ihtimalini akıllara getirdi.

 

 

Kate Middleton'dan ameliyat sonrası ilk resmi fotoğrafKate Middleton’dan ameliyat sonrası ilk resmi fotoğraf

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.