Yaz geliyor: Ünlülerin mayolu fotoğraflar Instagrama düşmeye başladı

Hava hâlâ serin, denize girenler henüz parmakla gösteriliyor. Ama şunun şurasında yazın ilk ayına bir hafta kaldı. Karpuz kabuğunun deniz suyuna düşmesi gibi mayolu fotoğraflar Instagram'a düşüyorsa yaz gelmiş demektir. Ünlülerimiz plaja indi bile.

Magazin 23 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Nesrin Cavadzade, Gülcan Arslan ve Berrak Tüzünataç yolu açtı. Fotoğraf: Instagram

Tatil elbette yaz mevsimiyle sınırlanamaz, tıpkı yazın haziran temmuz ağustosla sınırlanamayacağı gibi. Coğrafyayı genişletirseniz yılın her ayında denize rahat rahat gireceğiniz bir yer bulursunuz.

Nesrin Cavadzade’nin deniz sezonu açılışını annesi belgeledi

Posta Gazetesi “Ünlü isimler tatil sezonunu erken açtı” demiş. Serin giden havalara bakınca erken denebilir ama ünlülerin toplumun biraz önünde gitmesini beklemez miyiz!

Tatil pozlarını paylaşan Gülcan Arslan son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti’de oynadı

Şaka tabii, ünlülerden ve sanatçılardan topluma örnek olmalarını beklemiyoruz ama tatil konusunda takipçilerini motive etmelerine bayılıyoruz. Çünkü tatil lüks değil bir ihtiyaç, hatta hak. Basit bir internet aramasının sonuçları tatilin faziletlerini bakın nasıl sıralıyor: Psikolojik gelişim sağlar, iletişim ve adaptasyon becerilerini artırır, öğrenme kapasitesini ve sorunlara çözüm bulma yetisini geliştirir, konsantrasyonu arttırır, depresyona iyi gelir.

Şimdi hemen elinizdeki işi bırakın ve tatilinizi planlayın.

Berrak Tüzünataç plaj fotoğrafını “Biz zamanında çok canlar kurtardık” notuyla paylaşmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.