Cannes’da filmleri yok ama Türk ünlüler yine de boy gösterecek

Cannes Film Festivali yalnızca sinema dünyasının değil markaların da kendini gösterdiği bir platform. Bu yıl da ünlü isimler kırmızı halıda yürüyecek, işbirliklerinin hakkını verecek.

Magazin 8 Mayıs 2024
(Soldan sağa) Hande Erçel, Özge Özacar, Pınar Deniz, Birce Akalay, Gökçe Bahadır

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak 77’nci Cannes Film Festivali için geri sayım başladı. Geçen yılın gişe rekorlu Barbie filmini de yöneten ABD’li oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı Greta Gerwig ana yarışma için jüri başkanı olarak görev yapacak.

Festival sinema dünyasının kuşkusuz en prestijli organizasyonu, bütün dünyanın gözü burada. Markalar bu fırsatı değerlendiriyor ve işbirliği yaptığı ünlü isimleri festivale götürüyor. Reklam yüzleri de hem basının ilgisini çekiyor hem de yüksek takipçi sayılarıyla markayı geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

Bu yıl Cannes vesilesiyle haberlere konu olacak, giydikleri elbiselerle, makyaj stilleriyle, sözleriyle olumlu olumsuz yorumlar alacak isimleri tanıyorsunuz. Hande Erçel, Özge Özacar, Deniz Pınar, Birce Akalay ve Gökçe Bahadır temsil ettikleri mücevher, hazır giyim ve gıda markalarının tanıtım faaliyetleri kapsamında Cannes’da olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.