Çağatay Ulusoy’un Serenay Sarıkaya takıntısı: Eski sevgilinin benzerini seçti

Bugünkü haberler oyuncular dünyasından... Serenay Sarıkaya'yı unutamayan Çağatay Ulusoy bakın ne yaptı? 'Atatürk' filmiyle ekrana gelen Aras Bulut İynemli'nin yeni kaşesi ne? Hande Erçel'in dizisi 20 ülkeye 500 bin dolardan satıldı. Angelina Jolie'nin, Haluk Bilginer takibi...

29 Ekim 2023

Dijitalden sonra Fox’a, ‘Gaddar’ dizisiyle dönen Çağatay Ulusoy’un bölüm başına 2 milyon TL alacağı iddia edilmişti. Ancak oyuncunun kanalla 1 milyon TL’ye anlaştığı ortaya çıktı. Peki, neden rakam şişirildi? Çünkü ‘ekranın en havalı oyuncusu’ olmak sektörde pek havalı bir şey. Dizi dünyasında konuşulan bir söylenti de şu; Çağatay Ulusoy rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan’ı, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya benzediği için seçmiş. Aydoğan’ın, Serenay Sarıkaya’yı imajından, oyunculuk tarzına kadar her şeyiyle yakından takip ettiği, ekibiyle çalışmak istediği konuşuluyor. Peki hali hazırda ekranın en pahalı oyuncuları kim? 1 milyon 200 bin TL Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya.

Çağatay Ulusoy’un yeni partneri Sümeyye Aydoğan 24, Serenay Sarıkaya 31 yaşında.

Aras Bulut İynemli ne istiyor?

8 milyon dolarlık ‘Atatürk’ adlı yapımda rol alan Aras Bulut İynemli rolü için bölüm başına 850 bin TL, toplam 5 milyon almıştı. İynemli’nin şu an kanallardan istediği ücret de bu. Yurt dışı satışlardan da pay talep ediyor. Oyuncunun kaşesi ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile yükseldi.

Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ rolü için 1.5 yıl hazırlık yapmıştı.

Hande’den 500 bin dolarlık satış

Cannes’daki, TV fuarı Mipcom’a katılan Hande Erçel ile Burak Deniz’in dizisi yurt dışı pazarına bölüm başına 500 bin dolara satılmış, diziyi şimdilik 20 ülke almış. Bu daldaki rekorlar bölüm başı 600’ar bin dolara satılan ‘Yalı Çapkını’ ve ‘Aile’de. ‘Atatürk’ün yapımcısı Yapımcı Saner Ayar “Hedefimiz bu rakamları 2024’de bölüm başına 1 milyon dolara çıkarmak” diyor. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı ‘Deliyürek’ 2000’de bölüm başı 30 dolara satılıyordu. Nereden nereye? Son 24 yılda 30 dolardan 1 milyon dolara çıkacak bir sektör bu.

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı ‘Bambaşka Biri’, rekor fiyata satıldı.

Haluk Bilginer’i takip etmiş

Angelina Jolie ile Haluk Bilginer’in karşılıklı oynadığı ‘Callas’ filminin setinden ilk kareler geldi. Akıcı İngilizcesi ve oyunculuk performansıyla ekibi etkilediği konuşulan Haluk Bilginer’le ilgili bir bilgiye daha ulaştık. Angelina Jolie, usta oyuncunun rol aldığı yerli-yabancı birçok yapımı izlemiş. Film ekibine, Haluk Bilginer’i özellikle istediğini belirtmiş. Bunu Bilginer’e de söylemiş.

Angelina Jolie, ‘Callas’ filminde oynadığı rol arkadaşı Haluk Bilginer detaylı incelemiş.

‘Aşk’ ve ‘estetik’ istemeyen yapımcı

Geçenlerde yeni başlayacak bir diziye oyuncular seçiliyormuş… Kıstaslara bakın: Yapımcı, “Yüzünde, gözünde dolgu varsa istemem. Bir de eski sevgili olmasınlar ya da aşk yaşamaya kalkmasınlar. Setteki özel hayat gerginliğini çekemem” demiş. Sırf bu sebeple 5 başrol oyuncusu oracıkta elenmiş. Bu isimler bölüm başı 500-600 bin kazanan havalı isimler. Yapımcımız diyor ki; “Fiyatta da çok uçuyorlar. Artık no-name isimlere yöneliyoruz…”

Olaylı evi bıraktı

‘Yargı’da bir savcıyı oynayan Kaan Urgancıoğlu’nun, Cihangir’de kiraya oturduğu bekar evini kapatmamış, bir arkadaşına kiraya vermişti. Bunu öğrenen ev sahibi karşı çıkınca “Kirasını düzenli olarak ödediğim sürece evi istediğim gibi kullanırım” demişti. Kriz çözülmüş. Urgancıoğlu evi bırakmış, kiracı arkadaşı da ev sahibiyle yeni bir fiyat üzerinden anlaşmış.

Kaan Urgancıoğlu’nun ev krizi çözüldü.

Serenay Sarıkaya şimdi de sesiyle karşımızda!Serenay Sarıkaya şimdi de sesiyle karşımızda!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.