Serenay Sarıkaya şimdi de sesiyle karşımızda!

‘Aile’ dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya, yapımın yeni bölümünde eline mikrofonu aldı, sosyal medya yıkıldı. Salı günü yayınlanacak bölümün tanıtımı büyük ses getirdi. Yeni bölümde Serenay Sarıkaya sahneye çıkıp şarkıcılıktaki performansını da konuşturuyor.

Kültür Sanat 13 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Show TV’nin çok izlenen dizisi ‘Aile’nin yeni bölüm fragmanı sosyal medyada olay oldu. Güzellik yarışmasıyla tanınmaya başlayan ardından da oyunculukta rüştünü ispatlayan Serenay Sarıkaya, bu kez de sesiyle dikkat çekti. 2019’dan beri neredeyse her gösterisi kapalı gişe olan ‘Alice Müzikali’nde büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, ‘Aile’ dizisinde seslendirdiği şarkıyla da büyük beğeni topladı.

Serenay Sarıkaya son dönemin en popüler oyuncularından biri konumunda.

Salı akşamları reytingde aslan payını kapmayı başaran ‘Aile’ dizisinin yedinci bölümünün tanıtımı yayınlandı. Dizinin bir sahnesinde Merve Özbey’in ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya’nın performansı sosyal medyada kısa sürede çok paylaşılan videolar arasına girmeyi başardı.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu üstlendiği, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinin yeni bölümü 18 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de.

Hayali grubun şarkıları listeleri altüst ediyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.