Yeni aşıkların cephesinde neler oluyor: Birce Akalay’a evlenme teklifi, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir tatilde

Sosyal medyanın ideal çift olarak tanımladığı Birce Akalay ile Hakan Kurtaş evliliğe gidiyor. Serenay Sarıkaya - Mert Demir Ege'de tatilde. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın yeni hayatları nasıl gidiyor?

6 Nisan 2024
  • 10Haber news
Serenay Sarıkaya Mert Demir (solda). Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Esra Akpınar (üstte). Birce Akalay, Hakan Kurtaş (altta)

Üç hafta önce teklif etti

Birce Akalay, Hakan-Kurtaş

Birce Akalay ile sevgilisi Hakan Kurtaş’ın, Paris tatilinden paylaştıkları aşk karesinin ardında çiftin evlilik kararı var. Geçen yıl Şubat başından bu yana birlikte olan sevgililer 2 hafta önceki Bodrum tatillerinde ailelerini de tanıştırdılar. Sevgilisini ‘Çok güzelsin’ diye sürekli iltifatlara boğan Hakan Kurtaş 3 hafta önce evlilik teklifinde bulunmuş. “Evet” cevabını da almış. Sosyal medya aleminin ‘ideal çift’ olarak gösterdiği Birce Akalay ile Hakan Kurtaş, bu yazı Bodrum-Gümüşlük’de geçirecek. Birce Akalay’ın çevresine “Hiç böyle aşık olmadım” dediği, Hakan Kurtaş’ın da hemen evlenmek istediği konuşuluyor.

Gözlerden uzak Ege tatili

Serenay Sarıkaya, Mert Demir

Cem Yılmaz ile şubatta aşk yaşamaya başladığı Necla Karahalil’in ilişkisinin de evliliğe doğru gittiği konuşuluyor. Bir takipçisinin “Enişteyle ayrıldınız mı?” sorusuna “Tövbe de kız, nereden çıktı?” diye cevap veren Necla Karahalil’in, Instagram hesabındaki takipçi sayısı aşk başladığından bu yana 100 bin kadar arttı. Magazin kulislerinin ‘ilişkileri fazla uzun sürmez’ diye yorum yaptığı Serenay Sarıkaya ile Mert Demir cephesinde ise şu günlerde romantik bir tatil var. Aşıklar, gözlerden uzak bir Ege tatiline çıktı. Tanınmamak için de büyük çaba gösteriyorlarmış. Rotayı, paparazzileri atlatmak konusunda usta olan Serenay Sarıkaya belirlemiş. 25 Haziran’daki Açıkhava Tiyatrosu konser biletleri bile saatler içinde satılan Mert Demir “Serenay Sarıkaya sayesinde işleri açıldı” sözlerine “Hiç takılmıyorum, varsın öyle bilsinler. Benim için dert değil” diyormuş. Konserde Serenay Sarıkaya sahneye fırlayıp ‘Ateşe Düştüm’ şarkısında sevgilisiyle düet yapar mı dersiniz? “Çok içimden geliyor, ama yapmam” diyormuş…

‘Çok sürmez’ denen aşklar dayanıklı çıktı

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Esra Akpınar

Uraz Kaygılaroğlu-Sayna Soleimanpour’nun aşkları için yapılan yorumlar ise ‘Mutlular, ama çok fazla sürmez’ şeklinde…

Yeniden alevlenen Sergen Yalçın-Melisa Döngel ilişkisinin ilk seferde olduğu gibi çabuk biteceği konuşuluyor.

Yasemin Allen-FBI eski ajanı sevgilisi Erdal Kaya’nın aşkı için de konuşulanlar “Pek uzun ömürlü olmaz” şeklinde.

Demet Özdemir-Kadir Güneş ilişkisinin birkaç kez fırtına atlattığı, çiftin ayrılmak üzere olduğu iddia edilmişti. Ama ne kavga olmuş ne de ayrılık. Tersine ‘cicim ayları’ devam ediyormuş.

Güçlü Mete ile aşk yaşayan Ceyda Düvenci’ye 8.5 ay önce boşandığı eşi Bülent Şakrak geçenlerde şöyle söylemiş: “Artık hayatımda biri var.” Eski eşine mutluluklar dileyen Ceyda Düvenci’nin bu işe biraz bozulduğu konuşuluyor. Çünkü boşanmak isteyen taraf Bülent Şakrak’dı. Ceyda Düvenci ayrılığın ardından bir süre ‘Acaba aldatıldım mı?’ şüphesiyle yaşadı. Ancak belirtelim, Bülent Şakrak ile yeni sevgilisi Esra Akpınar’ın ilişkisi geçen Aralık’ta başlamış.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.