Cem Yılmaz’ın emlakçıdan ricası, Tuba Ünsal’ın yatırım zekası

Hadise ve Tarkan Dilan Polat'ın reklam filmi teklifine nasıl cevap verdi. Bülent Ersoy kimin için "Kıskançlıktan öldü" dedi. Hande Erçel neye alıştı? Magazin turuna çıkıyoruz.

13 Ocak 2024
Cem Yılmaz emlakçısından satılık evini İnternete koymamasını istemiş. Tuba Ünsal 17 yaşındayken bile emlak yatırımı konusunda kıvrak bir zekaya sahipmiş

Artık dizi yok

CHP’nin, Ankara-Etimesgut belediye başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu “Behzat Ç’yi bir daha çekmezsem bana oy vermezler” dedi. Mesleğine hobi olarak devam edeceğini söyledi. Yılda 10-15 dizi teklifi alan, kaşesi yüksek oyuncular arasındaki Beşikçioğlu dizilere “Hayır”, çok nadir olmak üzere sinemaya “Evet” diyecekmiş. Behzat Ç ise artık rafa kalktı.

Erdal Beşikçioğlu’nun politikaya atılmasıyla birlikte ‘Behzat Ç’ tarih oluyor

Tarkan ve Hadise’den o teklife hayır

TMSF’nin el koyduğu Dilan Polat’a ait güzellik merkezlerinin 13 milyon lira bedelle açıldığı iddiası ortalığı karıştırdı! Avukat Feyza Altun, Sheraton Otel’de gizli toplantılar yapıldığını söyleyip “Markayı aklamak için Tarkan ve Hadise’ye teklif götürecekler” dedi. Her iki yıldız da böyle bir konuda adlarının geçmesinden rahatsız olmuş. Tarkan’dan “İmkansız”, Hadise’den “Elbette hayır” cevabı geldi.

Hadise ve Tarkan ‘Dilan Polat Güzellik Merkezi’ teklifine ‘Hayır’ demiş

Bir kenarda para varmış!

MASAK tarafından incelenen ve tüm malvarlıklarına en konulan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen “11 yıllık kalem, eşim İnanç beni bir eskortla aldatıyor. Paralarımızı onunla yiyor. Bana ‘Bundan sonra böyle nasıl işine gelirse’ dedi. Bir de ondan çocuk yapacakmış” itirafıyla gündem oldu. MASAK inceleme haberi bu kadar ses getirmemişti! Şimdi boşanıyorlar. Sosyal medya da şöyle soruyor: “Hani paranıza el konmuştu? Eşin parayı nereden bulup yiyor?” Demek ki kenarda varmış!

Eşi tarafından aldatılan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ‘reklam peşindesin’ diyenlere beddua etti

100 milyon liraya satılıyor

Şubat gösterisinin biletleri yedi dakika içinde tükenen Cem Yılmaz’a yoğun ilgi zammı da beraberinde getirdi. VIP biletleri 4400 liradan 7500 liraya yükseldi. Bu arada Yılmaz’ın, Levent’deki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığını öğrendik. Emlakçıya, ilanı internete koymamasını, deşifre olmak istemediğini söylemiş. Fatih Ürek de, Bodrum’daki beş katlı lüks villasını 250 milyon liraya satıyor.

Cem Yılmaz, Levent’deki evini satıyor. Emlakçıdan da bir ricası olmuş…

Bebek’teki evi nasıl kaptı?

Ünlüler arasında “Ev alım-satım işinde en akıllı” kim diye sorarsanız, tek kelimeyle Tuba Ünsal diyebiliriz. Şöyle ki 17 yaşındayken Bebek’te bir ev beğenmiş. Modellikten kazandığı para, evi almaya yetmemiş. 7-8 arkadaşını bu iş için organize etmiş. Arkadaşları düzenli aralıklarla ev sahibini arayıp pazarlık yapmış, fiyat kırmış. Ünsal’ın verdiği fiyat böylece cazip kalmış. Devreye girip daireyi almış.

Yemek masası bile yok

Teoman ise mal-mülk konusunda en mütevazı yıldız. Diyor ki; “20 yıldır aynı evde oturuyorum. Koltuk takımımı parçalanana kadar değiştirmem. Yemek masam bile yok. Ayakta atıştırıyorum. Ekonomiyle, parayla ilgili büyük hayallerim yok. Mutluluk bankadaki para değil. Standardımı koruyayım yeter.”

50 bin liralık pembe şıklık

Afra Saraçoğlu yüzü olduğu kozmetik markasının gecesinde 50 bin liralık pembe elbisesiyle kamera karşısına geçti. Ayrıldığı sevgilisi Mert Ramazan Demir’le ilgili sorulara “Özele girmeyelim, burası pek yeri değil” dedi. Serenay Sarıkaya da 80 bin liralık kombiniyle Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ödül törenindeydi. Mert Demir ile aşkı sorulduğunda röportajı gülerek kesti. Aynı törendeki Beren Saat’in kombini de 100 bin liraya yakındı. 

Afra Saraçoğlu, Serenay Sarıkaya ve Beren Saat tarzlarıyla konuşuldu

Artık aştım ve alıştım

TV 8’deki ‘Aramızda Kalmasın’ programına içini döken Hande Erçel “Neden her konuda hedef gösteriliyorum. Artık çok yoruldum. Beni bir salın” diye isyan etmişti. 31.5 milyon takipçisiyle sosyal medyanın en güçlü yıldızlarından biri olan Erçel “Eski-yeni fotoğraflarınızın karşılaştırılıp ‘estetik’ vurgusu yapılmasına ne diyorsunuz?” sorusunu da şöyle cevapladı: “Eskiden üzülüyor ve takıyordum! Artık aştım ve alıştım. Ne yapayım, insanlar konuşmak istiyorlar.”

Şampiyon akademi kuruyor

MasterChef All Star’ı kazanan Esra Tokelli büyük ödülü kazandıktan sonra ilk yapacağı iki şeyi açıkladı: “Sultanahmet’teki restoranımı yeniden hizmete sokacağım. Aşçı yetiştireceğim akademi kuracağım. Evimin mutfağında yemek yaparken buralara geldim. Gençlere, ev hanımlarına umut olacağım.”

Bülent Ersoy: Zeki Müren kıskançlıktan öldü

Bülent Ersoy, Youtube’da yaptığı itiraflarla şaşırtıyor. 1996’da vefat eden Zeki Müren hakkında söyledikleriyle ortalık karıştı: “Beni çok kıskanırdı. Zaten kıskançlığından öldü. Beni dinledikçe hep ‘Allahım bu Japon’un canını al” dermiş. Kimse bilmez bunları. Bilenler artık Zincirlikuyu’da yatıyor.”

‘Kızıl Goncalar’da neler oluyor?

‘Kızıl Goncalar’ setinde sular durulmuyor. 22 Ocak’ta seyirci karşısına çıkması beklenen yapımla ilgili son bilgiler şöyle:

📌 İlk bölümü 15, sonraki bölümleri 10 milyon liraya mal oldu. 📌 Üç ana mekanı iptal edildi. RTÜK’den iki kez yayın durdurma ve 9 milyon lira para cezası aldı. 📌 Mekanlar yeniden inşa edildi. Yapım şirketinin zararı şimdilik 30 milyon lira 📌 Yönetmen Ömür Atay sitem etti: “Sektörden sansüre ‘Hayır’ diyen neredeyse hiç kimse yok.” 📌 Başrol oyuncusu Özcan Deniz tepki gösterdi: “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içindeyim.” 📌 RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “RTÜK tarihi boyunca bu denli şikayet almadı. 36 bine yakın vatandaşın tepkisi görmezden gelinebilir mi hiç?”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.