Evrim Alasya ve Erol Evgin’den düet: Bir ilkbahar sabahı

Kızılcık Şerbeti'nin 'Kıvılcım'ı Evrim Alasya Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde usta sanatçı Erol Evgin'le düet yaptı.

Magazin 31 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

‘Kızılcık Şerbeti’nin en mutlu çifti Ömer ve Kıvılcım’ın birlikte dans edip şarkı söylediği bölümlerde, fonda Erol Evgin’in güzel sesinden Çiğdem Talu-Melih Kibar şarkılarını dinlemiştik. Ne güzel sahnelerdi.

Evrim Alasya dün gece Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Erol Evgin’e canlı canlı eşlik ederken izleyenlerin aklında muhtemelen benzer düşüneler geçti: Bir çift birbirine bu kadar mı yakışır. İkili sahnede sözlerini Dr. Bekir Mutlu’nun yazdığı, bestesi Erdoğan Berker’e ait ‘Bir İlkbahar Sabahı’ adlı şarkıyı söyledi.

Üç sene önce sahnede izledi

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre düet fikri Erol Evgin’in. Usta sanatçı Evrim Alasya’yı üç yıl önce Emre Kınay ile birlikte sahne aldıkları bir tiyatro oyununda izlemiş: “Kendisini tebrik etmek için aramıştım, oradan tanıyorum şimdi de sahneye davet ettim sesinin güzel olduğunu duymuştum kırmadı geldi” diyor.

Erol Evgin ve Evrim Alasya Bir İlkbahar Sabahı’nı söyledi

Birlikte gazetecilerin sorularını cevaplayan ikiliden Evrim Alasya elbette Evgin’den de heyecanlı, ‘Böylesine güzel bir gecede sahne aldığı için gurur duyduğunu dile getiriyor, gazetecilerin “Birlikte proje olur mu” sorusuna “Kısmet” diye karşılık veriyor. Ama belli ki bu işi seviyor  çünkü Alasya, gelecek hafta da bir ödül töreninde sahne alacağını duyurdu.

Şerbo son hızla sezon finaline gidiyor

Dün gece esas konu sahne olsa da Kızılcık Şerbeti’nden bahsetmemek olmaz. Ömer ile Görkem’in ilişkisini kimler öğrenecek? Sönmez Hanım gemi seyahatine mi çıkacak? Alev’in çocuğu sağ salim doğacak mı? Şerbocular heyecanla kopacak kıyametleri bekliyor ama Evrim Alasya “Heyecanı kaçmasın” diyerek  susmayı tercih ediyor. Bu geceki bölümü ve 7 Haziran’da yayımlanacak sezon finalini ‘hastanın sabahı, şeytanın günahı beklediği’ gibi bekliyoruz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.