Hasan Can Kaya noktayı koydu: Şakalaştık bitti

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'la girdiği "veteran" polemiğine son noktayı koydu: Şakalaştık bitti.

Magazin 14 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Hasan Can Kaya bir gösterisinde kendisine takılan Cem Yılmaz'a veteran demişti

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki atışma Yılmaz’ın bir şakasıyla başladı. Gebze’den gelen seyircilerine “Hasan Can Kaya’nın gösterileri ertelendi” dedi Yılmaz ve Kaya’nın konuşma tarzını taklit etti.

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz’a “Oyuna benim yerime veteran komedyenlerden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yine de çabasını takdir ettim” diye yanıt verdi. Bir zamanlar başarılı olan ancak yaşı ilerlediği için emekliye ayrılan kişileri tanımlamak için kullanılan “veteran” kelimesi ikilinin polemiğinin odağına oturdu.

Geçen gece Maltepe Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri’nin ilkinde ‘En İyi Talk Show’ ve ‘En İyi Komedyen’ ödüllerini kazanan Hasan Can Kaya son sözleriyle polemiği bitirmiş görünüyor: “Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Yani zaten böyle güzel bir meslekte herkes kendi kitlesiyle mutlu. Böyle futbol gibi, spor branşı gibi veya Survivor gibi kapışılan bir alan değil, yani kapışmanın gereği olan bir alan değil. Tadında yani bence şakalaştık, bitti. Ben açıkçası öyle bakıyorum.”

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya’nın şakalaştığı zaten baştan beri belli. Ama her şakanın altında bir gerçek olduğu da kesin.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.